5 Modalitati in care puteti investi pentru dezvoltarea carierei

Toamna a venit, cursurile au inceput. Insa, oportunitatile de invatare si dezvoltare sunt in continuare de trecut pe lista de to do din aceasta luna.

Asa ca am pregatit pentru voi o serie de oportunitati, in functie de specificul lor. Va invitam sa le descoperiti in continuare.

1. Academiile online

O serie de mai multe sesiuni, in care puteti interactiona cu mai multi reprezentanti ai companiilor participante, puteti adresa intrebari si va puteti dezvolta cunostintele dintr-un anume domeniu.

LSEG Academy – Aceasta isi propune sa contribuie la dezvoltarea si invatarea unor noi skill-uri in aria tehnica, dar si sa furnizeze informatii valoroase despre cum poate arata cariera in cadrul LSEG.

Asadar, suntem bucurosi sa va invitam in perioada 28 octombrie – 5 noiembrie la cele sase webinarii din cadrul LSEG Academy ce vor aborda atat subiecte tehnice, cat si practice, special gandite pentru dezvoltarea tinerilor ca voi.

Inscrieri aici


NextGen Academy Powered by BCR – Banca Comerciala Romana (BCR) va sustine prima editie de NextGen Academy in perioada septembrie-noiembrie prin intemediul unei serii de 5 webinarii de cariera sub umbrela Skills of the Future.

In cele doua sesiuni ramase se va discuta despre ce poate face un om ca IT in Banking si despre zona de Project Management.

Inscrieri aici


 

2. Top Talents Romania Connected

Pe 18 si 19 noiembrie puteti beneficia de acces facil la oportunitati de cariera dedicate tinerilor cu potential din Romania.

Vor fi prezenti peste 8 speakeri internationali, ce vor vorbi despre The Future of Work, Mental Fitness si cum sa ne construim obiceiuri sanatoase.

De asemenea, puteti interactiona cu companii de top din domenii diverse, cu ajutorul conferintei, workshopurilor interactive, business game etc

La final, puteti participa la un improve show din partea trupei Obligo.

Inscrieri aici


3. Webinariile de cariera din cadrul Angajatori de TOP

Daca sunteti in cautarea unor anumite skill-uri, atunci sesiunile online de dezvoltare personala si profesionala va vor asigura atat interactiunea cu cei mai doriti angajatori, cat si dezvoltarea si identificarea skill-urilor potrivite pentru voi.

Acestea se desfasoara intre 21 octombrie – 21 noiembrie, online, la nivel national.

Inscrieri aici


 

4. Bursa de TECH

Cu sprijinul Hipo.ro, va puteti inscrie pentru a avea acces gratuit la cele mai mari evenimente de tehnologie din Romania.

Primele evenimente care s-au alaturat initiativei Hipo.ro sunt: DevCon, DevTalks, DevHacks, TechTalks, Bucharest Technology Week, Next Gen Academy si Virtualized.

Costul invitatiilor este suportat de organizatori sau de partenerii programului. Insa veti avea acces la cei mai tari speakeri locali si internationali din domeniul tehnologiei.

Inscrieri aici


 

5. Internship & Trainee Marathon

Este locul unde veti gasi toate oportunitatile de cariera, internship-uri, programe de management trainee si joburi entry level deschise in acest moment in piata.

Printre programele active in acest moment:

Inscrieri aici