9 pozitii deschise te asteapta in cadrul internshipului oferit de P&G

 

Anul acesta compania P&G vine cu o oportunitate pentru tine in cadrul programului Managerial Internship, care sa-ti aduca un plus de valoare in dezvoltarea ta profesionala.

Domeniul de activitate al companiei

Compania P&G, multinationala specializata in domeniul FMCG (bunuri de consum) detine sub umbrelapoza 4 sa peste 300 de branduri, precum: Ariel, Blend-a-Med, Head&Shoulders, Pampers, Always, Fairy, Gillette, Wella s.a. Prezenta in peste 180 de tari din intreaga lume, compania recruteaza vara aceasta pentru programul sau de internship, tineri cu potential care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile si competentele pentru viitoarele pozitii manageriale.

Departamente

Daca vrei sa te alaturi unei echipe de profesionisti intr-unul dintre departamentele: Vanzari, Marketing, HR sau Purchasing, inscrie-te in programul celor de la P&G.

Durata internshipului si obiectivul sau

Programul Managerial Internship se va desfasura pe o perioada de trei luni si reprezinta o oportunitate platita pentru studenti. Practic, in tot acest timp, vei avea sansa sa coordonezi un proiect cu impact real in business, sa-ti dezvolti abilitatile de leadership si sa afli ce ti se potriveste cel mai bine.

Pe tot parcursul programului internii vor avea parte de trainguri de formare si mentorat, din partea celor mai buni experti P&G.

Pentru mai multe detalii legate de internship si de modalitatea de aplicare, poti accesa site-ul Hipo.ro

Criteriile si procesul de selectie

poza-3 bunaCompania P&G isi doreste in echipa sa, studenti cel putin in anul 2 la facultate sau care se afla in desfasurarea unui program de masterat. Dat fiind mediul multinational al companiei, cunostinte avansate de limba engleza sunt un must. De asemenea, daca initiativa, creativitatea si dorinta de invatare sunt cele care te caracterizeza si iti doresti sa-ti dezvolti abilitatile de leadership, atunci te invitam sa aplici pentru cele 9 pozitii active in acest moment.

Pe baza CV-ului, candidatii selectati vor sustine ulterior teste de abilitati numerice si de personalitate, cat si un interviu cu un specialist din cadrul companiei. Asadar, daca vrei sa te diferentiezi de ceilalti colegi, iti recomand sa-ti updatezi CV-ul si sa incluzi in acesta informatiile cele mai reprezentative.

Afla  mai  multe  informatii   despre   procesul    de    selectie,   intrand  in   aplicatia de Facebook Life at P&G https://www.facebook.com/PGRomaniaCariere/app_211820785689432

Beneficiile programului

In ceea ce priveste beneficiile obtinute in urma internshipului, iata cateva dintre ele:

  • Vei avea posibilitatea sa-ti pui in aplicare abilitatile tehnice, lucrand intr-un mediu provocator;
  • Iti vei putea imbunatati abilitatile interpersonale si de echipa prin experienta practica;
  • Pe tot parcursul stagiului poti sa comunici cu un mentor care iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie in vederea conturarii planului care sa-ti aduca rezultate dorite;
  • Ai posibilitatea de a lucra cu persoane de diverse nationalitati, care provin din medii culturale si educationale diferite;
  • Vei fi implicat in activitati on-boarding: prezentari de departamente, vizite in cadrul fabricii, diferite team building-uri, cat si trainguri de dezvoltare a competentelor si abilitatilor, precum: comunicare, public speaking, lucru in echipa, etc;
  • Pe langa toate acestea, fiecare intern va primi unul sau mai multe proiecte pe intreaga perioada de stagiu, in cadrul caruia va avea posibilitatea de decizie. Pe tot parcursul procesului, fiecare va avea autonomie in invatare, respectiv internul decide cum si cand va efectua anumite sarcini pentru a obtine rezultatele dorite.

Pentru a-ti impartasi cateva aspecte din experienta celor 12 interni care au fost recrutati in prima etapa, iti putem spune ca acestia au avut parte de o primire cum se cuvine in cadrul companiei, mai exact putem vorbi despre:

  • 2 zile de on-boarding alaturi de internii din Serbia, Bulgaria si Grecia, in cadrul carora au fost sustinute sesiuni despre companie, prezentari de departament, traininguri pe Project Management si Effective Business Writting, Leadership Panel;
  • Teambuilding la Casa Vlasiei;
  • Vizita la fabrica de sampoane din Urlati si lista poate continua cu alte activitati surpriza.

poza 2 articol

Nu pierde aceasta ocazie si aplica pana pe data de 7 august pentru un internship care investeste atat de mult in formarea ta profesionala.

Fii gata sa intri in contact cu echipa de profesionisti P&G. Alege sa fii un P&G-er!

Mult succes!