Incepe-ti cariera la Angajatori de TOP cu un internship

Esti student sau masterand si ti-ar placea sa dai startul carierei tale in cadrul unei companii de top, dar nu stii de unde sa incepi cautarea programului de internship sau traineeship potrivit?

Vino la Angajatori de TOP Bucuresti sau Timisoara si vei avea ocazia sa te intalnesti cu 180 de companii si sa afli mai multe despre programele de internship deschise, ce fel de abilitati cauta si cum ai putea fi chiar tu cel sau cea care va fi obtine internship-ul.

Iata cateva dintre oportunitatile cu care companiile te asteapta:

       Click aici pentru a vedea lista completa.

 

Toamna aceasta, cel mai mare eveniment de cariera din Romania, Angajatori de TOP revine cu trei editii in Timisoara, Bucuresti si online, la nivel national:

  • Angajatori de TOP Timisoara: 13-14 octombrie, Centrul Regional de Afaceri Timisoara
  • Angajatori de TOP Bucuresti: 20-21 octombrie, Sala Palatului
  • Angajatori de TOP Virtual: 30 octombrie – 12 noiembrie, pe hipo.ro

Nu ezita sa participi! Intrarea este gratuita.

Inscrie-te la Angajatori de TOP aici!

Anul 2017  este probabil cel mai optimist an de pana acum in ceea ce priveste piata fortei de munca, iar targul de cariera Angajatori de TOP vine sa confirme acest lucru prin numarul de angajatori prezenti In cadrul celor 3 editii.

Angajatori de TOP Timisoara reuneste pe 13-14 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara, 80 de companii si 3000 de oportunitati de cariera. Evenimentul ofera candidatilor posibilitatea sa aplice la o diversitate de oportunitati indiferent de nivelul de experienta sau domeniul de activitate. Nume mari de companii vor fi prezente in cadrul editiei Angajatori de TOP Timisoara. O parte dintre companiile care pot fi intalnite pe 13-14 octombrie la C.R.A.F.T sunt:  Auchan Romania, BeeSpeed, Bosch Service Solutions, Continental, Convergys, DEUTSCHE TELEKOM SERVICES EUROPE – ROMANIA, Flex, HELLA, McDonald`s in Romania, Microsoft, Nestle, Nokia, Valeo Lighting Injection, Vodafone Romania, WALTER GROUP Austria, Wipro’s automotive Center of Excellence, Yazaki Component Technology, ZTE Services Romania.

Angajatori de TOP Bucuresti revine cu cea de-a 23 –a editie la Sala Palatului. In aceasta toamna, pe 20-21 octombrie, 100 de companii si 8000 de oportunitati de cariera ii asteapta pe candidati. Angajatori de TOP Bucuresti ofera candidatilor posibilitatea sa aplice la o diversitate de oportunitati de cariera, companiile prezente avand joburi deschise pentru aproape toate specializarile si nivelurile de experienta.  Joburile deschise de companii sunt in departamente precum: IT, Telecom, FMCG, BPO, Audit si Consultanta, Retail, Financiar – Bancar, Design, Juridic, Marketing, PR, Comunicare, Resurse umane si Vanzari. Cateva dintre cele care au confirmat prezenta sunt: Accenture, BCR, Bosch Service Solutions, Continental, Dell Technology, Ikea, Microsoft, HP, Dell, Raiffeisen Bank.

Marcheaza-ti in calendar 13-14 octombrie pentru Timisoara @ Centurl Regional pentru Afaceri si 20-21 pentru Bucuresti @ Sala Palatului si vino la Angajatori de TOP!