Calendarul Zilelor Libere in 2018 pentru studenti

Daca esti la inceput de cariera, un internship ar putea fi cea mai rentabila investitie pe care o vei face toata viata. Daca iti incepi cu dreptul cariera vei culege foloasele foarte mult timp. Ca sa facem o paralela cu jocurile de strategie – jucatorul care se mobilizeaza foarte bine la inceput si isi foloseste eficient resursele va fi foarte greu de invins mai tarziu chiar si de un jucator iscusit.

Desi un program de internship nu este la fel de solicitant precum un job full time mai ales prin prisma programului flexibil sau in regim part time asta nu inseamna ca uneori nu vrei sa te bucuri de cateva zile libere in care sa te relaxezi sau in care sa pleci intr-o mini vacanta.

Astfel ca, este important sa te interesezi care vor fi zilele libere legale in 2018.

Conform calendarului ortodoxPastele ortodox va fi sarbatorit pe 8 aprilie 2018, iar conform calendarului catolicPastele catolic se va celebra pe 1 aprilie 2018.

De asemenea, daca vrei sa te bucuri de mare si de plaja inainte de venirea lunilor de vara, afla ca Ziua Internationala a Muncii pica anul acesta intr-o zi de marti, dar cu siguranta ca te poti bucura de o mini vacanta daca iti mai iei o zi in plus de concediu.

Vezi cum arata calendarul zilelor libere in 2018 si planifica-ti din timp vacantele si iesirile din weekend.