Career Innovation Week 2013 – un proiect Hipo.ro

Adoptam noi concepte, urmarim tehnologile de ultima generatie si va tinem la curent cu fiecare aspect ce conteaza cel mai mult in Finance & Banking, Sales & Marketing, Research & Engineering, IT & Telecom.

La aceasta editie, Agenda 2013 revolutioneaza si include mai multe sesiuni speciale, care ofera oportunitati grozave de invatare si de a interactiona cu partenerii nostri, experti din industrie si furnizori de solutii de top:

Research & Engineering Day 

in Ploiesti
Pe 20 Noiembrie venim in Ploiesti sa cunoastem tineri ingineri cu potential pasionati de ceea ce fac si creativi.

 

Scrie-ti povestea la Career Innovation Week

Spatiul construit de noi iti pune la dispozitie instrumente de care ai nevoie daca iti cauti o oportunitate de cariera, daca vrei suport intr-un proiect individual sau daca vrei sa cunosti oameni si povesti incredibile.

Inovatia la ea acasa

Ai acces la reprezentanti din top management si specialisti care vor prezenta inovatiile din industrie, te vor inspira si te vor pune fata in fata cu noile trend-uri din domeniile prezentate.

Vrei sa fii la curent cu ultimele inovatii? Vino la Careeer Innovation Week!

Inovatie & Cariera

Partenerii nostri vor livra sesiuni de impact cu elemente de inovatie, pe teme legate de construirea carierei tale, tendinte in tehnologie, provocari si oportunitati implicand participantii in competitii, business games si workshop-uri.

 

Zona de interviuri

Vom lansa primul pas din procesul de selectie pentru oportunitatile deschise de partenerii nostri. Poti aplica pentru o discutie de 15 minute cu un reprezentant

din cadrul companiei.

 

Lasă un răspuns