Cele mai noi programe de internship, trainee si joburi entry-level din luna decembrie

It`s the most wonderful time of the year! Agitația specifică lunii decembrie este în toi, pregătirile pentru sărbătorile de iarnă sunt pe ultima sută de metri și în aer deja plutește mirosul de sarmale și cozonaci.

Pe noi finalul de an ne găsește cu planuri de viitor pentru carieră și noi oportunități pe care le-am pregătit pentru tine. În prag de an nou, pregătește-ți lista de rezoluții și nu uita să treci pe ea și un program cool de internship pe care să-l urmezi pentru a pune bazele carierei tale.

Iată lista companiilor ce au disponibile programe de internship, trainee și job-uri entry-level luna aceasta:

Philip Morris România îți oferă șansa de a-ți îmbunătăți experiența într-un mediu corporate prin intermediul unui program de 12 luni.

Project Manager Traineeship

OPEN2Learn Manufacturing Trainee

P&G te invită să iei parte la cea mai cool competiție care îți va testa aptitudinile în ceea ce privește strategiile de business.

Dacă ești o persoană ambițioasă, ai un vibe pozitiv și nu îți e teamă să îți prezinți ideile inovatoare, EY România are un loc în echipă pentru tine.

Chiar dacă ești încă student, Continental îți oferă posibilitatea de a te dezvolta într-un mediu profesionist în compania lor.

Vrei să faci parte dintr-o echipă tânără și dinamică? PTC este în căutare de colegi care să întregească echipa.
Gi Group, una dintre cele mai mari companii de resurse umane la nivel mondial, oferind servicii pentru dezvoltarea pieței forței de muncă, caută un intern descurcăreț!

Michelin România caută cei mai cool interni pentru echipa lor de logistică.

Dacă îți dorești ca anul 2020 să fie diferit pentru tine, urmează un program de internship sau trainee care îți poate schimba parcursul carierei. Nu mai sta pe gânduri și aplică acum!