Management Trainee Rise – Coca Cola HBC Romania

 

Coca-Cola HBC Romania a dat startul programului de Management Trainee Rise, un program de dezvoltare profesionala accelerata, pe o durata de 2 ani, dedicat studentilor in ultimul an si tinerilor absolventi de studii superioare.

Programul Rise urmareste selectarea tinerilor cu valori si atitudine de invingatori, cu ambitii profesionale, care isi doresc sa faca parte dintr-o familie extinsa si sa isi construiasca o cariera in cea mai mare companie din industria bauturilor din Romania.

Candidatii sunt integrati in business in roluri relevane si vor fi implicati in proiecte cu impact in business, vor face parte dintr-o comunitate internationala si vor avea alaturi un mentor, pentru a-i ajuta sa se dezvolte profesional si personal.

Noua posturi de Trainee sunt pregatite pentru tineri proactivi, curiosi, implicati in activitati extra-curriculare si cu dorinta de dezvoltare profesionala continua!

Da click pe rolul care te incanta si aplica!

Cei mai buni 30 de candidati vor participa la Business School – o saptamana de prezentari si exercitii practice specifice industriei FMCG, la finalul careia cei mai buni candidati vor intra in ultima etapa a procesului de selectie – interviul fata in fata cu managerul departamentului pentru care au aplicat.

Unbottle your potential!

Mai multe programe de internship & trainee le gasesti pe Hipo.ro.