Coffee Talks – Fresh Brewed Career Conversation about Finance with Ericsson Romania

Coffee Talks – Fresh Brewed Conversation about Finance with Ericsson Romania – Indrazneste sa degusti mixul nostru unic de Finante si Cafea

Te invitam sa degustam o cafea aromata impreuna si sa povestim despre cum poate arata viitoarea ta cariera alaturi de noi. Ai sansa de a discuta cu echipa Ericsson intr-o cafenea apropiata tie si de a descoperi intr-o maniera prietenoasa si destinsa modul in care iti poti construi o cariera de succes alaturi de oameni faini!

Ne dorim sa te cunoastem mai bine, sa discutam despre oportunitatile de cariera disponibile odata cu deschiderea noului nostru centru financiar si despre ce inseamna sa lucrezi in echipa noastra, toate acestea in timp ce iti savurezi cafeaua preferata.

Daca esti student sau proaspat absolvent al unei facultati cu profil economic, daca iti doresti sa ne cunosti, daca iti place cafeaua si te incanta ideea de a avea o experienta frumoasa impreuna, vino la Omega House (Strada Aurel Vlaicu Nr. 20) marti, 12 decembrie in intervalul orar 10:00-12:00.

Ce vom face?

  • Vom incepe sa ne cunoastem printr-un joc surpriza;
  • Vom afla de la un Barista experimentat cum sta treaba cu cafeaua – cum arata, de unde vine, cum se proceseazaetc;
  • Vom degusta mai multe tipuri de cafea si vom decide care e mai faina;
  • Vom discuta despre oportunitatile aparute odata cu deschiderea noului nostru centru financiar, cum se imbina tehnologia cu domeniul, cum ni te poti alatura, ce fel de proiecte desfasuram, cum te putem ajuta sa ai cariera pe care ti-o doresti si multe altele.

Ce zici, ti-am starnit curiozitatea? Atunci aplica si hai sa povestim la o cafea!
*Participarea la eveniment se face pe baza de selectie a aplicantilor, fiind contactati candidatii potriviti.

Click aici pentru a vedea si alte workshopuri si evenimente de cariera.