Cum ar trebui sa arate un CV atractiv?

CV-ul reprezintă pentru multe persoane un simplu document care este mai mult o formalitate decât un lucru important, însă CV-ul este cel care ii oferă angajatorului un rezumat legat de trecutul tău in câmpul muncii, legat de performanțele tale, îl ajuta mai pe scurt sa își dea seama dacă un interviu de angajare cu tine își are sau nu rostul.

Așadar, ținând cont de importanta pe care o are un CV, cred ca ar fi de mare ajutor sa știi cum ar trebui completat acesta și ce ar trebui sa conțină pentru a-l determina pe recruiter sa te contacteze in vederea unei întâlniri.

Cel mai bun răspuns la aceasta întrebare, care te va ajuta sa îți structurezi CV-ul in cel mai atractiv mod cu putința l-am primit din partea Adrianei Record, care ocupa funcția de Director Executiv in cadrul companiei CCIFER. Aceasta susține ca un CV ar trebui sa conțină “Tema lucrării de diploma, voluntariatul, activități particulare care demonstrează anumite abilitați, munca pe parcursul facultății, și stagii de practica dacă au fost făcute in realitate, nu numai pe hârtie” și legat de aspectul CV-ului Adriana susține ca “ Alte aspecte importante sunt claritatea CV-ului, cât de concis este și cât de relevant pentru post este, un CV de 3 pagini la 20 de ani nu este justificat”.

Cu ajutorul acestor sfaturi îți poți face un CV cât mai atractiv care sa te ajute mai apoi sa îți găsești jobul dorit. Iar cel mai potrivit loc pentru a face acest lucru este Târgul Virtual pentru Absolvenți 2020 care se va desfășura in perioada 17 Iunie- 14 August in mediul online. In cadrul acestui eveniment vei acea ocazia sa participi la diverse webinarii, sa participi la discuții online cu speakeri renumiți și cu alți participanți și de asemenea sa te familiarizezi cu toate oportunitățile ale angajatorilor participanți.