CV – cum se completeaza corect fiecare camp din Curriculum Vitae?

CV-ul are o multitudine de rubrici care trebuie completate. Fie ca vorbim despre date personale, studii, experiente anterioare sau limbile straine cunoscute, tuturor trebuie sa le acorzi o atentie deosebita si timp.

Adapteaza-ti CV-ul in functie de jobul pentru care vrei sa aplici sau de industria din care face parte firma. Nu uita sa fii creativ si sincer in crearea CV-ului online.

De obicei un model de CV online este alcatuit din mai multe rubrici:

1. Date contact
2. Experienta profesionala
3. Educatie
4. Competente/Abilitati
5. Obiectiv profesional

Datele de contact dintr-un CV online in romana reprezinta acele campurile precum nume, varsta, adresa, telefon si email. Toate aceste data trebuie sa fie reale si actualizate.

Experienta profesionala in completarea CV-ului online are ca scop demonstrarea potrivirii tale pentru jobul ales.

Educatia sau studiile efectuate in decursul vietii sunt importante indiferent de varsta dar cu atat mai mult pentru studenti si proaspetii absolventi care nu au o experieta relevanta.

Fie ca vorbim de limbile straine cunoscute sau competentele cheie prezentate intr-un CV simplu, acestea au rolul de a sustine si forma imaginea candidatului intr-un mod cat mai obiectiv.

Obiectivele profesionale reprezinta ce crezi ca o sa realizezi odata cu obtinerea jobului dorit. Iti recomandam sa nu trimiti CV-ul inainte de a completa aceasta rubrica.

Afla toate detaliile despre CV online simplu chiar aici