eMAG Talent Internship 2017

Pe 8 mai decoleaza nava spatiala spre universul eMAG. Compania cauta exploratori care sa se alature unui internship full-time, pentru 2 luni (perioada 10 iulie – 7 septembrie), in unul dintre echipajele: Technology, Platforms, Finance, Legal, International Development sau Marketing.

Avem 25 de locuri disponibile si doar 3 saptamani in care sa ne intregim echipele. Prinde si tu un loc pe nava! Vino si exploreaza universul eMAG!

Ce oferim?

• Mentorat

Pentru ca vrem sa te ajutam sa intelegi cat mai repede caile universului eMAG, vei avea o calauza (aka mentor) care te va ghida in proiectele tale din cele doua luni.

• Program de training

Inca de la inceput vei intra intr-un program de training unde vei afla cum sa navighezi printre planete si sa iti imbunatatesti skillurile.

• Learning by doing

Toti noii exploratori se vor alatura misiunii noastre de a mentine armonia in lumea eMAG si se vor dezvolta indeplinind sarcini diverse.

• Fun

Printre invatare si proiecte, vei avea si momente in care sa privesti stelele :), sa ii cunosti mai bine pe ceilalti exploratori si sa te distrezi alaturi de ei.

Alege dintre 25 de pozitii de internship platit in Bucuresti, Craiova si Iasi.

Aplica la eMAG Talent Internship