Experienta trainee GraduatE.ON

ANDREEA DABULEANU

Fost trainee în programul pentru absolvenți GraduatE.ON, a devenit după 2 ani de zile Analist Enterprise Risk Management & Internal Control, Controlling / ICS / Managementul Riscurilor.  

„GraduatE.ON îți oferă un mediu unde poți să înveți și să experimentezi în siguranță. Poți să-ți însușești din „know-how”-ul colegilor, deoarece ei au toată deschiderea să împartă cu tine. Ție îți trebuie doar deschiderea de a primi.”

ERDIN TOPOR

„Stagiul în E.ON Drive a fost special pentru mine și mi-a trezit o pasiune nouă pentru energia regenerabilă.”

Erdin a absolvit Facultatea de Energetică a Universității Politehnice din București și este colegul nostru din septembrie 2021. Timp de un an de zile a fost antrenat în proiecte atât la E.ON Drive cât și la E.ON Solar. Pasiunea lui pentru mobilitatea electrică a făcut ca după doar un an de la intrarea în companie să devină E-mobility Project Manager în Delgaz Grid.

IULIAN TANASCU

„Spre deosebire de alte companii, E.ON este dispus să investească în studenți și să-i pregătească practic astfel încât ei să crească împreună cu compania.”

Tănașcu Constantin-Iulian este colegul nostru care s-a alăturat companiei în 2020 prin intermediul programului GraduatE.ON, pe poziția de Trainee Economist. De-a lungul anilor Iulian a parcurs diferite stagii în cadrul programului de la Performanță Comercială, Management de Produs B2C, Strategie și Dezvoltarea Afacerii la Controlling – Market risks. După 2 ani de stagii Iulian a reușit să se definitiveze cu succes, considerând că poziția de Specialist Prețuri B2C, Management de Produs B2C în E.ON Energie România este cea mai potrivită pentru el.

MIHAI LUCA

„Recomand GraduatE.ON pentru că este o șansă unică să experimentezi și să decizi, după o analiză amplă, în care departament te potrivești cel mai bine.”

Luca Mihai-Andrei s-a alăturat companiei în anul 2020, prin intermediul programului GraduatE.ON, pe poziția de Trainee Inginer. Mihai a experimentat diferite stagii în cadrul programului și a cunoscut o multime de colegi dor

nici să-l ajute și să-l îndrume. După mai bine de 1 an de stagii, de la Serviciu Acces Rețea Electricitate la FOL Exploatare Măsură Municipal sau Compartiment Tehnic și Monitorizare CORE Iași, Mihai a reușit să se definitiveze cu succes, considerând că poziția de Inspector Incidente, Compartiment Tehnic și Monitorizare CORE este cea mai potrivită pentru el.

LUCIAN ANITEI

„GraduatE.ON este mediul perfect pentru studenții care nu au un plan de carieră definit, dar au pasiuni în diverse domenii care se pot adapta cerințelor companiei.”

Roman-Aniței Lucian-Marcel s-a alăturat companiei în anul 2019, prin intermediul programului GraduatE.ON, pe poziția de Trainee Inginer. Lucian a trecut prin diferite stagii, în care a experimentat atât partea de electricitate la Suport Operațional şi Exploatare -Mentenanță Rețea Electricitate cât și partea de gaz la Centru Operațiuni Rețea Gaz Sibiu – Compartiment tehnic și monitorizare. Ultimul stagiu i-a venit mănușă, tocmai de aceea a considerat că poziția de Specialist Monitorizare procese gaze este cea mai potrivită pentru el.

RAZVAN CALUEAN

Dezvoltator Tehnologii Automatizare Procese, Dezvoltare Software, în cadrul companiei E.ON Energie România

„Simt că ceea ce fac acum chiar face diferența! Am posibilitatea de a ajuta oameni, de a le ușura munca și simplifica procese.”