Fii la curent cu noutatile Angajatori de TOP Business 4 octombrie – 7 noiembrie 2021. Inscrie-te acum!


Cel mai mare targ de cariera din Romania lanseaza in luna septembrie Angajatori de TOP Business, eveniment dedicat celor interesati de domeniul Business.


Asadar daca esti interesat de un job sau un program de internship/trainee in marketing, vanzari, finante, banci, resurse umane, achizitii, customer-support, PR sau juridic te asteptam online in perioada 4 octombrie- 7 noiembrie 2021 alaturi de cei mai activi angajatori.

Angajatori de TOP aniverseaza in aceasta toamna editia cu numarul 31! Urmareste-ne pentru a fi la curent cu ceea ce planuim pentru tine.

Ce trebuie sa stii despre aceasta editie Angajatori de TOP Business?

 • Te vei intalni cu cei mai activi angajatori in domeniul Business din 2021, care au pregatit standuri virtuale cu vizualuri fresh si primitoare, ce reflecta atmosfera si mediul de lucru. Aici poti sa aplici la joburi, sa porti discutii si sa vizionezi randari 3D ale birourilor, dar si sa participi la joculete, vanatori de comori si tombole;

Printre companiile care si-au anuntat deja prezenta la aceasta editie se numara: Penny., Continental, TELUS International, Veeam Software, Linde Global Services Romania SRL, Valoris Center, Sustainalytics, Mega Image, Smithfield Romania

 • Angajatori de TOP Business accelereaza procesul de identificare a jobului potrivit pentru tine! Cum? Ei bine, la standurile virtuale dedicate fiecarui eveniment vei gasi o zona de resurse, care iti va oferi o imagine clara despre companie, dar si despre cum investeste aceasta in dezvoltarea personala si profesionala a angajatilor actuali, dar si viitori.
 • Cu totii stim ca interviurile vin intotdeauna insotite de emotii, insa promitem ca la aceasta editie 100% online, vor fi date uitarii. Vei putea interactiona live pe 4 noiembrie, cu angajatorii direct din confortul casei tale, fara stres sau timpul investit pentru a ajunge la interviu;
 • Esti printre primii care afla despre cele mai noi programe de internship, trainee, management trainee, stagii de practica si programe pentru absolventi, dedicate candidatilor cu profil non tehnic (finante si contabilitate, vanzari, resurse umane, marketing, customer support si multe altele).
 • Webinariile de cariera vor aduce un plus dezvoltarii tale profesionale si personale si iti vor creste angajabilitatea in 2021. Iata categoriile mari de continut pe care se vor baza sesiunile din aceasta toamna:

 

 • Work-Life Balance
 • CV+Career Growth
 • Recruitment Process
 • Personal Development
 • Professional Development
 • In zona de Career coaching, vei avea acces la profesionisti in HR care te pot sfatui cu privire la cum sa iti construiesti CV-ul, ce sa faci daca iti doresti sa te reorientezi in cariera, dar si cu privire la care sunt cele mai bune practici in cadrul unui interviu de angajare.

Inscrie-te la Angajatori de TOP Business cu doar cateva click-uri!

• Daca nu ai cont pe Hipo.ro completeaza un scurt formular sau importa-ti datele din Facebook sau LinkedIn;
• Daca deja ai cont trebuie doar sa te loghezi si sa te inscrii la acest anunt.


Pe tot parcursul evenimentului, este foarte important ca CV-ul tau sa fie actualizat pana la ultima experienta de lucru astfel incat sa-ti cresti sansele de a gasi jobul potrivit!

Toamna aceasta reporneste cautarea joburilor in domeniul tau de interes la Angajatori de TOP Business!