Global Trainee: programul care te pregătește să fii lider @Tenaris

Global Trainee este un program global intensiv prin care, timp de 2 ani, tineri profesioniști – ingineri juniori – cu potențial de a ajunge lideri în Tenaris sunt îndrumați și susținuți să își dezvolte abilitățile. În timpul programului, aceștia învață despre cultura și patrimoniul industrial Tenaris, acumulează experiență de muncă, interacționează cu colegi din toată lumea și, la final, încep o nouă etapă în cariera lor în cadrul companiei.

Le oferim astfel o rampă de lansare în carieră într-o companie industrială lider pe piața internațională.

Ți-am stârnit interesul?

Atunci haide să aflăm împreună ce înseamnă să fii un Global Trainee:

Ai experiențe de muncă diverse

Ca Global Trainee trebuie să treci de-a lungul programului prin cel puțin două arii din departamente diferite, ceea ce îți oferă o perspectivă de ansamblu asupra activităților companiei și te provoacă să îți asumi responsabilități.

Video GTP Rotation (embeed)

Primești feedback continuu

În cadrul fiecărei rotații va trebui să îndeplinești anumite obiective agreate cu supervizorul tău. Acesta va discuta în permanență cu tine despre stadiul realizării obiectivelor, veți analiza punctele forte și minusurile, veți stabili acțiuni de dezvoltare personală, ceea ce te va ajuta foarte mult să progresezi.

Ai parte de training “tailor-made”

Vrem să ai un start în forță! De aceea, platforma noastră de training, direcțiile de studiu atribuite și participarea la TenarisUniversity Induction Camp – o lună de pregătire în Argentina – te vor ajuta să înțelegi mai bine business-ul Tenaris și cultura companiei.

Video TUIC (embeded)

Experiența industrială

Cum poți să înțelegi cel mai bine valorile noastre industriale? Bineînțeles, lucrând într-una dintre fabricile noastre sau dezvoltând proiecte industriale împreună cu echipele operaționale. Ai această oportunitate, prin programul Global Trainee.

Recunoaștere

La finalul celor doi ani, culegi laurii! Absolvenții programului Global Trainee sunt recunoscuți și celebrați prin festivități de absolvire.

Află chiar de la absolvenții acestui program, cum a fost experiența lor ca Global Trainees:

Alin Gheorghe – promoția iulie 2019

“Această experiență m-a ajutat să ies din zona de confort…Fiecare dintre departamentele din care am făcut parte și-a pus amprenta în dezvoltarea mea profesională, deoarece am lucrat cu oameni dispuși să împărtășească din cunoștințele si experiența lor. Faptul că există fabrici în toate colțurile lumii, face posibilă colaborarea între diferite naționalități, iar pentru mine interacțiunea cu diferite culturi a reprezentat o provocare.”

Andreea Moldovan – promoția decembrie 2019

“GTP a însemnat o adevărată aventură care mi-a oferit un bagaj uriaș de cunoștințe și m-a dezvoltat ca și persoană, iar cu susținerea companiei  am reușit să construiesc temelia unei cariere de succes.”

Călina Ardelean – promoția decembrie 2019

“În acești 2 ani am reușit să mă cunosc pe mine mai bine. Am ajuns la concluzia că fiecare din noi este diferit și aceste diferențe sunt cele care ne fac unici și capabili de lucruri minunate, pe care uneori nici nu suntem conștienți că le putem face până nu ne asumăm riscuri.”

Și dacă ai ajuns până aici, suntem convinși că ești interesat și de cum poți intra în acest program.

Dacă ești absolvent(ă) nivel licență sau masterat al uneia dintre specializările:

  • Știința Materialelor
  • Mecanică
  • Construcții de mașini
  • Electrică / Electronică / Electrotehnică
  • Robotică
  • Automatică
  • Mecatronică
  • Inginerie Economică,

ai între 0-2 ani experiență, vorbești engleza la nivel avansat, ești pasionat(ă) de inginerie și procese industriale și ai abilități analitice, numerice și de comunicare foarte bune, atunci locul tău este în acest program!