Hai in echipa de Litigii Judiciare – Internship platit @Banca Transilvania in Bacau

Scurta descriere a companiei

Banca Transilvania (BT) este cel mai mare grup financiar din Romania. Misiunea sa este de a sustine dezvoltarea mediului de afaceri si comunitatile din care face parte, oriunde si oricand. Cu respect, pasiune si idei noi, banca sustine responsabil vise care se transforma in realizari. Viziunea BT este de a deveni o banca tot mai buna pentru clienti, echipa si actionari.

Cerinte

Tocmai ai terminat sesiunea, așa că vorba aia cu „Pune burta pe carte!” trebuie că încă-ți zice ceva. Te întrebăm „pe bune”, că și pe noi ne-a marcat momentu’, așa că ne amintim bine de tot cum stă treaba 😊!

Între timp însă am învățat și că de multe ori practica bate teoria si de aceea îți prezentăm un proiect de internship/pregătire, menit sa te familiarizeze „pe bune” cu domeniul Juridicului din banking.

Asta pentru că echipa de Litigii Judiciare a băncii are nevoie de ajutor în vara asta și caută colegi tineri, care să „pună osul la treabă” 😊 și care, în felul ăsta, să poată vedea și învăța „pe bune” cu ce se mănâncă activitatea de litigii judiciare dintr-o bancă.

Hai deci la Clasa de Juridic, alaturi de profesioniștii bancii, care te vor ghida cu privire la planul tau de cariera din cadrul celui mai mare grup financiar din România.

Perioada de desfasurare a programului este Iulie – Septembrie 2021.
Activitatea este remunerată, desfășurandu-se de Luni până Vineri, 4h/zi.

Responsabilitati

Dacă ți se pare că sună bine uite și cam ce vrem noi de la tine: Profilul tău (Da, da, cel real😊!) arată cam așa:

Ești student(ă) ori masterand(ă) a(l) unei facultăți cu profil juridic, sau în a cărei arie curriculară se regăsește și o componentă juridică;
Esti o fire curioasa si iti place sa inveti continuu lucruri noi;
Nu te temi de muncă, ai răbdare și … simț dezvoltat al umorului;
Iti plac detaliile, dar esti deschis sa intelegi ori sa intrebi despre intreaga situatie;
Manifesti adaptabilitate si comunici usor cu diverse tipologii de oameni;
Te descurci ușor în situații inedite, iar ideea de a intra într-o instanță nu-ți dă fiori;
Chiar iti doresti cu adevarat un plan de cariera in activitatea juridica in cadrul celui mai mare grup financiar din Romania.

Sigur ca te intrebi: concret, ce imi ofera BT?
Vei avea parte de un coach care te va invata meserie 😊adica, vei invata in timp cum sa desfasori practic o serie de activitati. Bineinteles, vei putea evolua mai bine daca vei manifesta preocupare in acest sens;
Vei avea parte de o echipa formata din oameni diferiti, insa intr-un mediu prietenos;
Vei avea parte de dezvoltare continuua;
Vei primi o serie de beneficii financiare si non-financiare.

#people of BT….ne vedem la modulul de Juridic! 🙂

Alte informatii

Altfel…
suntem o companie care isi doreste ca ideile sa fie valorificate, iar visele implinite, sustinand oamenii care au curajul sa faca lucrurile diferit.

Acum 27 de ani a inceput povestea BT cu o echipa formata din 13 persoane si o sucursala. Azi, suntem Locul 1 in topul bancilor din Romania, cu peste 3 milioane de clienti si 9000 de colegi in echipa. Am invatat de-a lungul anilor ca pentru a aduce ideile mai aproape de realitate, este esential sa ne reinventam continuu.

Misiunea noastra este sa oferim experiente pozitive oriunde si oricand.

Bankingul merge mai bine cu zamBT.

Publicatia “The Banker”, conform “Top 1000 World Bank”, arata ca Banca Transilvania este singura institutie financiar-bancara din Romania clasata in primele 500 banci la nivel mondial, iar in Regiunea Europei Centrale si de Est, se situeaza in primele 15 locuri.

In anul 2020, Banca Transilvania a fost certificata ca “Best Place to Work”, aspect care recunoaste cultura organizationala, oportunitatile de dezvoltare profesionala, satisfactia si experienta oamenilor in cadrul companiei.

Aplica acum!