Heineken Management Trainee

Unii oameni sunt nascuti ca sa se integreze. Altii sunt facuti ca sa iasa in evidenta. Unii cauta un job confortabil. Altii caută o lume plina de provocari. Unii vor o cale cunoscută. Altii, una care ii poate duce in locuri neasteptate.

Pentru cei care vor sa porneasca pe un astfel de drum, am creat HEINEKEN Management Trainee Program. Este un program aventura, care invita toti studentii si tinerii absolventi sa se conecteze cu o lume a oportunitatilor.

Ce se afla dupa linia de start? Nu doar un job, ci un program intensiv de un an, plin de provocari si lucruri noi de invatat. Iar pe tot parcursul calatoriei tale, vei fi ghidat de un mentor intr-unul din cele 6 departamente:

Sales. Nucleul afacerii noastre. Invata stiinta din spatele vanzarilor, de la intelegeri strategice pana la crearea de promotii si evenimente.

Marketing. Sau universul din spatele unora dinte cele mai puternice branduri din Romania si din lume. Aici, consumatorul e rege, iar tu faci parte dintre cei care decid cum ii comunica nu doar produse, ci povesti.

Supply Chain. Coloana vertebrala.Sau tot ce tine de bere si cidru de la fabricare si pana la distributie.

Finance. Locul pentru expertii cifrelor. Aici, vei invata sa furnizezi informatiile necesare care sa sprijine luarea deciziilor, analizarea planului de afaceri, stabilirea obiectivelor si monitorizarea performantei business-ului.

IT. Locul specialistilor in infrastructura tehnica si sisteme informatice de business.

HR. Unde totul este despre oameni. Fa parte din echipa responsabila cu recrutarea si dezvoltarea angajatilor.

Abia asteptam urmatoarea generatie de Management Trainees HEINEKEN. Si mai ales aventura in care vom porni impreuna. Let’s Go Places! Aplica la cea mai tare experienta a carierei tale, pana pe 31 decembrie 2016!