Holcim Internships 2017

 

Compania Holcim a dat startul celor mai cool programe de internship in diferite domenii! Fie ca vorbim de vanzari, HR, controlul calitatii, logistica, inginerie, contabilitate-finante sau chimie, ai posibilitatea de a aplica la internship-ul care ti se potriveste. Fii unul dintre membrii echipei Holcim, alaturi de care poti da startul carierei tale profesionale!

Daca iti doresti sa lucrezi intr-unul dintre orasele: Bucuresti, Brasov, Campulung Muscel, Cluj-Napoca, Oradea, Ploiesti, atunci nu trebuie sa ratezi perioada de aplicare la unul dintre programele oferite de companie. Nu uita, au mai ramas doar cateva zile!

Ce iti ofera compania ca intern in cadrul Holcim, pe langa un super scaun?

  • 3 luni de internship, intre 15 iulie-15 octombrie;
  • Ore flexibile de lucru, daca inca esti student;
  • Internship platit pe toata perioada;
  • Sprijin pentru invatare si dezvoltare alaturi de gasca de profesionisti din cadrul companiei.

Vrei sa afli care este atmosfera in unul din departamentele de mai sus, aplica pana pe 31 mai. Daca si tu esti pe placul recruterilor din companie, ai posibilitatea sa devii o parte importanta a familiei globale LafargeHolcim, iar daca le demonstrezi ca esti un jucator de echipa, poti beneficia chiar de un scaun in marime naturala, pe o perioada extinsa.

Aplica cu un CV revizuit la adresa hr-rom@lafargeholcim.com. Te rugam sa specifici in subiectul email-ului pozitia pentru care doresti sa aplici. Aplicatia ta ar trebui sa fie insotita si de un raspuns la intrebarea: ”Cum poti ajuta Romania sa construiasca mai bine?” Raspunsul poate fi inregistrat in orice forma (scris, video, alta modalitate)

Poti vizualiza toate joburile Holcim aici!