ING International Talent Programme 2017

Stim ca primul pas este intodeauna o provocare si de aceea am construit un program international dedicat celor curiosi, care vor sa exploreze, sa se reinventeze si sa isi valorifice in totalitate potentialul.

IITP ofera fiecarui Trainee o experienta de invatare calibrata pe nevoile sale de dezvoltare. Pe parcursul celor patru ani, cei selectati vor descoperi cinci posibile directii profesionale:

Suplimentar, pilonii programului vizeaza trei zone de dezvoltare:

  1. Personala: printr-o serie de experiente de invatare care faciliteaza formarea unor competente precum cele de comunicare sau negociere
  2. Profesionala: oportunitatea de a construi expertiza intr-una dintre directiile programului
  3. Organizationala: ocazia de a cunoaste in detaliu povestea, viziunea si strategia ING

Primele 12 – 18 luni sunt dedicate explorarii printr-un mix de proiecte interesante si roluri corelate celor cinci arii de dezvoltare profesionala.

In permanenta, alaturi de tine va fi un Talent Manager care  te va ajuta sa descoperi  aspectele care sunt cu adevarat  relevante pentru tine si cum iti poti atinge obiectivele de invatare. In acelasi timp, un mentor te va provoca si te va inspira sa iei cele mai bune decizii.

Dupa cele 12-18 luni vei putea prelua un rol cu o arie de responsabilitate definita in prealabil  –  inceputul unei calatorii profesionale care te poate duce oriunde.

Mai multe joburi la ING  pe Hipo.ro