InKompass – Programul de Internship Philip Morris – 2017

 

Alatura-te InKompass – Programul de Internship al companiei Philip Morris!

Vara asta iti va schimba viitorul!

Te asteptam in gasca celor mai cool interni, in cadrul Philip Morris in Romania, pentru o super experienta de internship!

Ce iti oferim?

 • Proiecte reale in diferite departamente, care te vor ajuta sa te dezvolți, să trasezi mai usor drumul carierei tale.
 • Mentori care sa te indrume in ceea ce iti doresti sa faci dupa studii.
 • Vei avea alocat un COACH, un manager din cadrul companiei noastre, care îți va prezenta proiectul la care o să lucrezi, te va îndruma și îți va oferi feedback constant, ajutându-te în același timp să dezvolți conexiuni și relații cu diferite persoane și departamente din companie.
 • Experienta internationala prin lucrul cu echipele Philip Morris din toata lumea.

Ce ne dorim de la tine?

 • Sa fii fluent in limba engleza.
 • Sa fii student sau masterand (sa termini studiile in anul 2018).
 • Si last but not least … sa fii creativ, dornic de a te integra intr-o echipa si de a lucra cu noi in aceasta vara si in viitor!

 Cum poti aplica?

 1. Completeaza aplicatia online

Daca te potrivesti profilului, vei trece in etapa urmatoare. ATENTIE: aplicatia este deschisa pana pe 30 Iunie 2017.

 1. Completeaza cele doua teste online:
 • Un test numeric prin care vom vedea cum te descurci cu analiza datelor.
 • Un test (Situational Judgement Test) prin care vom vedea cum iei deciziile in diverse situatii ipotetice.
 1. Ulterior, in functie de rezultatele testarii, te vom invita la un Assesment center, o experienta completa, in care vei avea ocazia sa ne arati cum esti tu de fapt, in cadrul unor exercitii individuale si de grup.

Pare dificil dar te asiguram ca merita! De abia asteptam sa ne cunoastem!

 

INKOMPASS este un program personalizat de internship,  structurat în două etape, care îți permite să te DESCOPERI prin intermediul provocărilor și diversității culturale și să îți DEZVOLȚI abilitățile pe baza unor proiecte de business reale:

 • Prima etapă îți oferă posibilitatea de a descoperi diferitele aspecte ale companiei noastre (oameni, cultură, procese), prin proiecte care vor necesita interacțiunea cu persoane din diferite departamente din cadrul companiei noastre.
 • În a doua etapă, se va pune accentul pe o experiență de aprofundare a activității unui departament specific. În acest scop, vei lucra la un proiect de business care îți va permite să descoperi provocările, oportunitățile, procesele și sistemele departamentului respectiv. În final, această etapă te va ajuta să decizi dacă o carieră în cadrul PMI este ceea ce îți dorești!

Credem că prin participarea la ambele etape ale programului, vei avea o experiență de internship completă.  La finalul celor 2 etape de internship – pe baza rezultatelor din proiecte și a comportamentelor manifestate pe parcursul programului, vei putea avea oportunitatea de a primi o ofertă de muncă în cadrul companiei noastre!

Vezi si alte programe de internship pe Hipo.ro