Inscrie-te la Energy Challenge 2018

Energy Challenge, este răspunsul firesc pe care idealurile studenţilor, îl aşteaptă ca să prindă formă şi viaţă. Studenţia este perioada în care vrei să schimbi lumea, dar de cele mai multe ori nu prea ştii de unde să începi şi cu cine. Pentru ca şi noi am mers pe calea asta, ne-am hotarat să facem posibila şi varianta ’’se poate’’.
Din 2015 am creat un cadru, care le oferă studenţilor mentorat şi resursele noastre financiare, pentru a face primii paşi pe drumul implementării ideilor.

Aceasta este şansa ca ideea ta să devină realitate! Aplică acum pe Hipo.ro!

Acum ai oportunitatea să îţi transformi proiectul într-un business veritabil. În cadrul companiei E.ON există un departament ce se ocupă cu dezvoltarea ideilor inovatoare, iar ideea ta poate fi următoarea.
Toţi cei înscrişi în competiţie au şansa de a fi selectaţi!

Ai nenumărate motive pentru a participa la această competiţie!

  • Oportunitatea de a folosi cunoștințele tehnice pentru a construi un business ce va fi prezentat unui juriu din care vor face parte manageri seniori ai E.ON care vor putea contribui la implementarea sa împreună cu echipa ta.
  • Posibilitatea de a accesa programe de internship și programe de dezvoltare in cadrul uneia dintre cele mai mari companii de utilități din lume. Probabil nu va fi cel mai simplu lucru, însă premiile sunt pe măsură.
  • Oportunitatea de a-ți forma propria echipă multidisciplinară și de a dezvolta un model de business inovator alături de colegii sau prietenii tăi.
  • Şansa de a schimba idei și a de a dezvolta colaborări cu cadre didactice și studenți din alte centre universitare.
  • Ocazia de a înțelege piața companiilor din domeniul energiei și de utilități având contact direct cu una dintre cele mai mari companii din sectorul energetic.

Te provocăm să faci parte din echipa câştigătoare din acest an!