Inscrie-te la NextGen Academy, editia toamna 2021!

 


NextGen Academy
 reprezintă oportunitatea perfectă pentru candidații din generația Z de a-și creiona drumul către o carieră în domeniul dorit, prin interacțiunea cu profesioniști din cadrul unor companii de TOP și construirea unui set valoros de abilități pentru viitorul lor.


Evenimentul va avea loc online în perioada septembrie – noiembrie, iar pilonii de învățare în jurul cărora vor fi alese temele webinariilor sunt:

 
  • It’s Time o’clock to get Ready for Technologies of the Future;
  • How to be the Best Candidate during the Recruitment Process?;
  • Skills of the Future: Prepare Today for Tomorrow Jobs;
  • How to Become a Highly Employable Candidate?.


Printre primele companii care și-au anunțat prezența în calitate de Learning Master Employer sunt DB Schenker GBS Bucharest, Societe Generale Global Solution Centre (SG GSC), Prysmian, Vodafone Romania si Ericsson.


Cum îți dai seama că te potrivești acestui eveniment?


Nimic mai simplu! Dacă ești student sau proaspăt absolvent de la 0 la 3 ani de experiență profesională și în căutarea unor academii de învățare sustinute de profesioniști dornici să te îndurme în carieră, atunci înscrie-te la NextGen Academy!

Alătură-te ediției de toamnă cu doar cateva click-uri și noi te ținem la curent cu noutățile și cu sesiunile ce vor avea loc:

  • Dacă nu ai cont pe Hipo.ro completează un scurt formular sau importa-ți datele din Facebook sau LinkedIN;
  • Dacă deja ai cont trebuie doar să te loghezi și să te înscrii la acest anunț.
 

*Prin inscrierea la acest eveniment, ești de acord ca datele tale personale să ajungă către companiile partenere NextGen Academy și să fie folosite de Catalyst Solutions pentru a-ți permite participarea la eveniment (prin înscriere, confirmare, înregistrare la eveniment). De asemenea, întelegi și accepți termenii de folosire și aspectele secțiunii Confidentialitate Hipo.ro.