Au început înscrierile pentru Deloitte Student Academy 2018

Ești dornic să înveți. Pentru a-ți folosi cunoștințele la locul de muncă și pentru a obține o viziune practică asupra înțelegerii economice. Pentru a te conecta cu oameni reali care fac afaceri reale. Ești pregătit să explorezi viitorul carierei tale și să fii cu un pas mai aproape de un loc de muncă în cadrul Deloitte.

Înscrie-te la cea de-a IV-a ediție Deloitte Student Academy, pentru a experimenta aspectele cheie ale profesiei noastre și pentru a-ți dezvolta un mix valoros de abilități de business și comunicare.

Începând cu luna ianuarie și până în mai, vei fi unul dintre cei 70 de studenți care va lua parte la o serie de workshopuri interactive, facilitate de seniorii noștri în audit, taxe și servicii financiare profesionale, la sediul Deloitte. În plus, în cadrul zilelor de shadowing incluse în program, îi vei ajuta pe colegii noștri în realizarea proiectelor și activităților acestora de zi cu zi, ceea ce îți va oferi cadrul oportun în a observa mediul nostru de lucru.

Dacă tu:

  • Ești student în anul 1, 2 sau 3 de facultate sau student la master;
  • Scrii și vorbești limba engleză la un nivel avansat;
  • Arăți că ești o persoană curioasă, care înțelege domeniul de activitate al companiei și îți exprimi dorința de a te dezvolta;
  • Arăți un interest activ pentru domeniul financiar, contabil, juridic și fiscal;
  • Apelezi la raționamentul critic și analitic în rezolvarea problemelor;
  • Îți exprimi clar ideile și interacționezi ușor cu cei din jur.

Întrebări frecvente despre Deloitte Student Academy:

1.Este aceasta o aplicare pentru un job în cadrul Deloitte?

Nu, Deloitte Student Academy a fost conceput ca un program educațional, scopul principal fiind să asigure unui grup selectat de studenți o experiență de înaltă calitate a mediului real de business. Ne-am dori ca o mare parte dintre aceștia să devină membrii echipei noastre; în orice caz, acest lucru nu reprezintă o condiție de participare.

 2.Prin participarea la program îmi cresc șansele să mă alătur echipei Deloitte?

Da, ne așteptăm ca cei mai activi și motivați participanți să ajungă în short-listul nostru pentru oportunitățile de carieră destinate juniorilor. Acest lucru înseamnă că ei vor sări peste primii pași ai procesul de selecție și vor fi invitați direct la interviul final.

3.Cum este structurat programul?

  • Anul 3: Din ianuarie până în luna mai, de două ori pe lună, participanții vor avea parte de module care durează câte 3 ore fiecare;
  • Anul 2: Timp de 4 săptămâni în luna martie, participanții se vor întâni o dată pe săptămână, timp de 3 ore pentru fiecare modul;
  • Anul 1: o săptămână de training în luna mai, focusată pe dezvoltarea abilităților soft.

Vom stabili de comun acord cu participanții programul de desfășurare al întâlnirilor în funcție de preferințele acestora, sesiunile de examinare în cadrul facultății, perioada de vacanță universitară etc.

4. Cum este organizat procesul de selecție?

În primă etapă vom selecta participanții conform aplicațiilor înregistrate în sistemul nostru. Vă recomandăm să fiți atenți atât la conținut, cât și la aspectul CV-ului, care constituie prima voastră carte de vizită. În cea de-a doua etapă vom organiza un scurt interviu cu candidații preselectați.

Aplică până pe 29 Noiembrie folosind acest link.