Internship Automatiza Industriale – Saint-Gobain Romania in Turda

Scurta descriere a companiei

Cu o vastă experienţă şi capacitate de inovare, Saint-Gobain, lider mondial în domeniul habitatului şi al materialelor de construcţii, creează, produce şi distribuie materiale şi soluţii care contribuie la bunăstarea şi viitorul fiecăruia dintre noi. Acestea pot fi găsite pretutindeni, în locurile în care trăim şi în viaţa de zi cu zi: în clădiri, transporturi, infrastructură şi în multe aplicaţii industriale. Ele oferă confort, performanţă şi siguranţă, abordând provocările legate de construcţie durabilă, de eficienţa utilizării resurselor şi de schimbările climatice. Cu vânzări de 40,8 miliarde de euro în 2017, Saint-Gobain operează în 67 de ţări şi are peste 179.000 de angajaţi. Pentru mai multe informaţii despre Grupul Saint-Gobain, vizitaţi www.saint-gobain.com şi accesaţi contul de Twitter @saintgobain. În România, Saint-Gobain deţine opt activităţi (Abrasives, Brodrene Dahl, Glass, Pietta Glass Working, Isover, PAM, Rigips şi Weber), cu aproximativ 1500 de angajaţi si operează 13 unităţi de producţie în nouă situri industriale situate în Băicoi, Brăneşti, Călăraşi, Ploieşti, Satu-Mare, Tulcea, Turda , Suceava şi Vălenii de Munte.

Inventeaza-te! Remodeleaza lumea!

Cerinte

Pozitia este deschisa pentru o perioada de un an in cadrul departamentului de Suport Tehnic pentru operatiunile industriale ale Rigips in Turda.

Cerinte:

•Pasiune pentru domeniul electronic/automatizari;
•Oarecare rezonanta la auzul urmatorilor termeni: PLC, hexazecimal, senzor pnp, acumulator, elemente de executie, XOR;
•Atentie la detalii;
•Dorinta de cunoastere;
•Atitudine responsabila, proactivitate.

Responsabilitati

Daca te caracterizeaza cele de mai sus, atunci ai putea incepe o cariera in domeniul automatizarilor industriale si ai putea fi implicat in activitati precum:

•Contactul cu mediile de dezvoltare Siemens: Simatic Step 7 (PLC), respectiv WinCC v7 (SCADA)
•Dezvoltarea unor functii si blocuri de program, testarea si implementarea lor.
•Familiarizarea cu alte echipamente si tehnologii din domeniu automatizarilor industriale: actionari variabile, instrumentatie, senzoristica.

Incepe o cariera in domeniul automatizarilor industriale Saint-Gobain Romania! Aplica acum!

Pe Hipo.ro gasesti mai multe programe de internship!