Program de Internship la Guvernul Romaniei in 2015

Programul oficial de Internship al Guvernului Romaniei continua si in 2015 cu si mai multe posturi disponibile. Proiectul se afla in prezent in etapa de planificare. Pentru a te asigura ca esti printre primii care afla toate detaliile legate de programul initiat de Guvern in urma cu doi ani, inscrie-ti numele si adresa de email pe site-ul programului de internship la Guvern.

Programele de internship la Guvernul Romaniei reprezinta o metoda recunoscuta prin intermediul careia organizatiile publice si private ofera tinerilor oportunitatea de a experimenta lucrul in mediu organizat, de a se familiariza cu metodele de lucru si de a pune in aplicare cunostintele deprinse in urma studiilor urmate.

Programul Internship.gov.ro are drept misiune formarea unui corp de elita alcatuit din studenti si tineri absolventi cu potential in vederea imbunatatirii calitatii actului de guvernare si a pregatirii acestuia pentru o cariera ulterioara in administratia publica centrala si locala din Romania.

Obiectivele urmarite in cadrul Programului de Internship la Guvernul Romaniei sunt:

  • oferirea unei experiente directe si unice pentru tineri prin implicarea acestora in cadrul activitatilor intreprinse la Palatul Victoria;
  • dobandirea de catre tineri de experienta si cunostinte practice, precum si facilitarea intelegerii de catre acestia a procesului de guvernare;
  • cultivarea spiritului civic al tinerilor cu potential pentru motivarea acestora in a se desavarsi profesional in Romania.