INTERNSHIP Inginer Operatiuni si Mentenanta @Grupul Enel

Enel Group operates in more than 30 countries all over the world and it enjoys the confidence of approximately 70,000 employees worldwide. Enel Group in Romania is one of the largest private investors in the energy industry, carrying on operations in the fields of electricity distribution, supply, generation from renewable energy sources and in the field of innovative digital energy solutions. The Group entered the Romanian market in 2005, and it provides services for 3 million clients. It has approximately 3,100 employees in Romania in all companies, and heir cooperation is based on the Open Power values: responsibility, innovation, trust and proactivity.

It is an extraordinary opportunity to work in the energy field in this age of the energy transition, and together we have the chance to contribute in Romania to goals such as decarbonisation trough green energy, electrical mobility, energy efficiency, circular economy, innovation, digitalization, all these complying with the principle of creating shared value, together with the communities which we serve.

Cerinte

Companie: E-Distributie Banat

Locatie: Timisoara

Tip contract: Internship part-time (4-6 ore/zi)

Cum iti dai seama ca esti potrivit/a pentru acest rol?

Esti student/a in ultimul an sau masterand/a pe profil electroenergetic/electrotehnic;
Ai cunostinte teoretice solide in domeniul distributiei energiei electrice;
Ai nivel mediu-avansat de cunostinte ale pachetului Microsoft Office;
Cunosti limba engleza la un nivel mediu-avansat;
Esti proactiv/a si entuziast;
Ai gandire analitica si orientare spre solutionarea problemelor;
Capacitate de a comunica eficient, atat in interiorul echipei cat si in organizatie;
Ai abilitate de a invata repede.

Responsabilitati

Impreuna cu noi vei avea o experienta completa de invatare:

Vei invata cum se ofera suport pentru gestiunea planurilor de reglaje;
Vei invata sistemele informatice E-Distributie;
Vei participa in oferirea de suport pentru gestiunea datelor pentru analiza PQ;

Alte informatii

Iti oferim:

Programul de internship este platit, conform prevederilor Legii Nrprivind Internship-ul, cu modificarile si completarile ulterioare;
Mediu de lucru international;
Programul de integrare într-o echipă profesională, tanară și dinamică;
Oportunitati pentru dezvoltarea carierei profesionale.
Ce altceva trebuie să știi?
Va informam ca toate aplicatiile primite vor fi tratate cu confidentialitate. Doar candidatii selectati vor fi contactati pentru un interviu, restul de aplicatii fiind pastrate in baza de date Enel pentru o perioada nu mai mare de un an.

Grupul ENEL e o companie multigenerationala, caracterizata de valorile diversitatii si incluziunii. Indiferent de varsta, etnie, gen sau dizabilitate, aici vei gasi tot sprijinul de care ai nevoie pentru a te adapta si a obtine performanta. Pentru ca in ENEL, diferentele devin oportunitati!
Grupul Enel în România

Grupul Enel activează în peste 30 de țări din lume și se bucură de încrederea celor aproximativde angajați la nivel global. Grupul Enel în România este unul dintre cei mai mari investitori privați în domeniul energetic, cu operațiuni în sectorul distribuției și furnizării de electricitate, al producției de energie electrică din surse regenerabile și al soluțiilor digitale inovatoare din domeniul energiei. Grupul a intrat pe piața din România în, iar în prezent oferă servicii unui număr de 3 milioane de clienți. Are aproximativ de angajați în România în toate companiile, iar colaborarea lor se bazează pe valorile Open Power: responsabilitate, inovație, încredere și proactivitate.

E o oportunitate extraordinară să lucrezi în energie în această eră a tranziției energetice, iar împreună avem șansa să contribuim în România la obiective precum decarbonizarea prin energie verde, mobilitate electrică, eficiență energetică, economie circulară, inovație, digitalizare, toate acestea urmând principiul creării de valoare în comun, împreună cu comunitățile pe care le servim.

Aplica acum!