Internship Learn@BCR Data Protection la BCR in Bucuresti

Scurta descriere a companiei

Banca Comerciala Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, ce oferă servicii de bancă universală, leasing, pensii private, fonduri de investiții și produse de economisire-creditare pentru locuinţe, prin intermediul reţelei naționale de sucursale și centre de afaceri. 

Misiunea BCR este de a contribui la crearea de prosperitate pentru România, sprijinind șansele tuturor la o viață mai bună și susținându-le încrederea în forțele proprii și în capacitatea de a-și atinge potențialul. Pentru aceasta, BCR investește constant în acces sigur și facil la servicii financiare, banking pe înțelesul tuturor, consiliere financiară pe termen lung și produse care respectă potențialul fiecărui client. 

BCR a creat cel mai amplu și consistent program de educație financiară din România, “Școala de Bani”, prin cursuri pentru adulți și tineri, o expoziție mobilă de educație financiară pentru copii și o platformă digitală dedicată, toate acestea prin implicarea a peste 1.000 de profesori de educație financiară, experți ai BCR.

In perspectiva viitorului si a digitalizarii serviciilor financiare, BCR a adus în România cea mai populară platformă bancară din Europa Centrala – George – primul produs fintech oferit de o bancă din România: creat la Viena într-un hub digital, cu contribuția tinerilor IT-iști români.

Cerinte

De-a lungul timpului, Learn@BCR a fost dezvoltat către arii cheie ale activității bancare (risc, operațiuni, IT, HR, etc) care să aducă experiență imediată tinerilor care l-au urmat. Internship-ul este deschis studenților interesați să participe într-un program plătit care să le aducă experienţă într-o bancă, indiferent de facultatea pe care o urmează și de anul de studiu. 

Care este profilul tau ca intern in BCR?

Esti student in an terminal, masterand sau absolvent de Stiinte Juridice;
Ești pasionat de domeniul financiar-bancar; 
Ai spirit de echipă și ești proactiv;
Iți dorești permanent să înveţi lucruri noi;
Îţi place schimbarea și inovarea;
Esti interesat de domeniul Protectiei Datelor.

Responsabilitati

Ce vei face la noi?

✔ Alături de echipă, vei participa la activitățile departamentului în care ești selectat.
✔ Vei lucra direct cu specialiștii noștri și vei înțelege conceptele și activitățile desfășurate.
✔ Vei observa activitățile specifice mediului bancar și vei participa activ la acestea.
✔ Vei învăța cum să te pregătești pentru orice provocare și ce înseamnă să ai viziune de business.

Alte informatii

Aplică pentru programul Learn@BCR de anul acesta!

Dacă eşti interesat de domeniul financiar-bancar, ai câteva cunoştinţe mimine despre banking şi îţi doreşti cu adevarat!
Noi de ocupăm de training-ul tău, de adaptarea ta în echipă şi feed-back constant cu privire la ce ai acumulat şi vei putea îmbunătaţi.
Te asigurăm că ceea ce vei face tu contează şi că abilităţile tale vor fi folosite la potenţialul maxim.

Pe Hipo. ro gasesti mai multe programe de internship