Internship Learn@BCR-George Friends in Iasi

Scurta descriere a companiei

Banca Comerciala Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, ce oferă servicii de bancă universală, leasing, pensii private, fonduri de investiții și produse de economisire-creditare pentru locuinţe, prin intermediul reţelei naționale de sucursale și centre de afaceri.

Misiunea BCR este de a contribui la crearea de prosperitate pentru România, sprijinind șansele tuturor la o viață mai bună și susținându-le încrederea în forțele proprii și în capacitatea de a-și atinge potențialul. Pentru aceasta, BCR investește constant în acces sigur și facil la servicii financiare, banking pe înțelesul tuturor, consiliere financiară pe termen lung și produse care respectă potențialul fiecărui client.

BCR a creat cel mai amplu și consistent program de educație financiară din România, “Școala de Bani”, prin cursuri pentru adulți și tineri, o expoziție mobilă de educație financiară pentru copii și o platformă digitală dedicată, toate acestea prin implicarea a peste 1.000 de profesori de educație financiară, experți ai BCR.

In perspectiva viitorului si a digitalizarii serviciilor financiare, BCR a adus în România cea mai populară platformă bancară din Europa Centrala – George – primul produs fintech oferit de o bancă din România: creat la Viena într-un hub digital, cu contribuția tinerilor IT-iști români.

Cerinte

Candidatul ideal


Eşti tănar, creativ, interesat de domeniul financiar bancar şi dornic sa fii parte a revoluției digitale in banking?
Ai spirit de echipă, esti proactiv, energic şi ntr-o continuă dezvoltare?
Iți place să interacționezi cu oamenii şi să i ajuți să descopere lucruri noi, care sa le uşureze viata?
Dacă răspunsul tău este DA, atunci te invitam să faci parte din echipa George Friends.
Aplica pentru programul Learn@BCR – George Friends de anul acesta si te asiguram ca abilitățile tale vor fi folosite la potențialul maxim.
Programul TĂU de internship @BCR se va desfășura pe o perioadă de 2 luni.

Responsabilitati

Ce vei face la noi?

Vei descoperi lumea George şi, alături de colegi, o vei face cunoscută tuturor;
Vei ințelege ce inseamnă noul banking şi cum acesta contribuie la creşterea calității vieții şi a nivelului de educație financiară;
Vei lucra direct cu specialiștii noștri și vei nțelege conceptele și activitățile desfășurate;
Vei nvăța cum să te pregătești pentru orice provocare și ce nseamnă să ai viziune de business.

Aplica acum!

Pe Hipo.ro gasesti mai multe programe de internship la nivel national.