Junior IT Solution Manager – PepsiCo

Short company description

Cand spunem PepsiCo, ne gandim la marci emblematice, care sunt in fruntea industriei de bauturi racoritoare. Cu pasiune pentru inovatie si angajament puternic, punem zambete pe fetele consumatorilor cu un portofoliu captivant si variat de bauturi (precum Pepsi, Prigat, 7UP, Mirinda,Lipton), dar si de snacksuri (Lay’s, Star, Doritos). Produsele provin din cele doua fabrici detinute de PepsiCo in Romania: Star Foods SNACKS, in Popesti-Leordeni si Dragon Beverage in Dragomiresti, ambele situate in apropiere de Bucuresti.

  • Fabrica din Popesti este locul unde impreuna cu echipa producem zilnic chipsurile si snackurile preferate iar in ultimii ani ne-am axat pe dezvoltarea si inovarea fabricii cat si pe extinderea capacitatii de productie si a gamei de produse.
  • Fabrica din Dragomiresti este locul locul unde impreuna cu echipa producem zilnic cele mai delicioase bauturi fiind una dintre cele mai mari unitati de producte detinute de PepsiCo in Europa, in totalitate automatizata. Scopul nostru este sa livram o bautura pe cat de delicioasa pe atat de sigura clientului iar testele de laborator si verificarile de calitate sunt la ordinea zilei.
  • Echipa noastra de vanzari este mereu pe teren, asigurandu-se ca in momentul cand te vei pregati de o petrecere nu vei uita sa achizitionezi chips-urile Lays ce se combina atat de bine cu dozele de Pepsi!
  • Sediul central din Sun Plaza este acel loc unde in permanenta se genereaza noi idei, se depasesc limite si se seteaza noi targete, fie in echipa de Marketing, HR, Commerciala sau cea de IT. Biroul nostru nu doar asigura suport tuturor domeniilor de business dar e si locul unde te poti dezvolta, crea noi planuri de business si noi conectiuni cu unii dintre cei mai cunoscuti lideri ce au cucerit deja topurile Forbes.

 

Requirements

The Junior IT Solution Analyst manages Balkans client relationships and all aspects of technology delivery and support for Commercial, Supply Chain and FICO in the Balkans (Romania, Serbia, Bosnia).

Key Accountabilities:

* Partners with business sponsors to create business case
* Works with sector IT resources to ensure operations of technology services
* Works with development and delivery, operations and CTO teams to ensure effective solution delivery and ongoing operations
* Works with team members in other IT organizations to develop prototype solutions
* Partners with key stakeholders and subject matter experts to drive process improvements
* Works with IT and project teams to define as-is and to-be processes
* Owns the support and delivery of local applications (manage suppliers)

Requirements:

* Stays up-to-date with technology and industry trends by proactively participating in training, self-study, conferences, webcasts, user group participation, reading or other relevant means
* Applies best practices in daily work
* Ability to create and drive actionable plans through to delivery.
* Understanding of global controls and audit processes
* Strong problem solving skills
* Provides outstanding customer service skills to direct and indirect customers
* Bachelor’s degree required, master’s degree preferred
* Proficient business level English language skills

What we offer:

* Meal vouchers & Holiday bonus
* Private medical subscription & life and accident insurance
* PepsiCo products
* Development (Internal courses) and growth in a multinational company, Global Top Employer, in a young and dynamic team