Coca-Cola HBC Romania – Management Trainee Program 2015

Destination: Management este un program de dezvoltare profesionala accelerata dedicat studentilor in an terminal si absolventilor de studii superioare, aflat anul acesta la cea de-a patra editie.

Pe parcursul programului, Trainee-ul trece printr-un proces complex de dezvoltare personala si profesionala, prin care sa dobandeasca abilitatile necesare gestionarii unei pozitii de management.

In 2015 Coca-Cola HBC ofera 7 pozitii de Management Trainee, in 4 departamente ale companiei: Comercial (Field Sales/ Marketing), Supply Chain (Mentenanta), Planning si Financiar.

Perioada de aplicare este 24 februarie – 19 aprilie.

Procesul de selectie a candidatilor pentru pozitiile disponibile are 5 etape:

Evaluarea aplicatiilor – pentru a identifica acei candidati care indeplinesc criteriul de baza, nivelul de educatie
Test scris de abilitati
Interviu telefonic – evalueaza cunostintele de limba straina, puncteaza asteptarile candidatilor si motivatia acestora de a deveni Trainee la Coca-Cola HBC Romania
• Business School – cei mai buni candidati participa timp de o saptamana la prezentari ale departamentelor Coca-Cola HBC, training-uri si workshop-uri pentru a avea o viziune de ansamblu asupra activitatii companiei
Interviu – evalueaza planurile de dezvoltare personala si profesionala ale candidatului si masura in care acesta se potriveste cu organizatia si valorile noastre

Odata admisi in programul de Management Trainee, candidatii vor trece prin cele trei etape ale pregatirii lor pentru viitoarea pozitie: First Level (cunoasterea companiei si a filosofiei de business), Second Level (gestionarea proiectelor proprii) si Third Level (gestionarea unei echipe).

1. First Level
Prima etapa are scopul de a facilita integrarea Trainee-ului in companie si de a-l familiariza pe acesta cu particularitatile de business ale Coca-Cola HBC.

2. Second Level
Cea de-a doua etapa a programului are rolul de a dezvolta in continuare abilitatile de leadership ale Trainee-ului si de a-i imbogati acestuia experienta de lucru.

3. Third Level
In etapa finala a programului se pune accent pe dezvoltarea abilitatilor de coordonare a unei echipe si de gandirea strategica.

Anul acesta, programul Destionation: Management include 7 pozitii de Management Trainee, in patru dintre departamentele companiei: Comercial (Bucuresti, Iasi), Financiar (Bucuresti), Supply Chain (Timisoara, Dorna si Ploiesti) si Planning (Bucuresti).

Aplica si tu pentru pozitia care ti se potriveste!

„Destination: management”

Commercial Management Trainee

Daca esti un tanar absolvent pasionat de domeniul Vanzarilor sau Marketing-ului, o pozitie de Management Trainee in departamentul nostru Comercial este primul pas catre o cariera de succes!

Supply Chain Management Trainee

Daca esti un tanar absolvent pasionat de domeniul Supply Chain (Productie sau Mentenanta), o pozitie de Management Trainee in departamentul nostru de Supply Chain (Productie sau Mentenanta) este primul pas catre o cariera de succes!

Planning Management Trainee

Daca esti un tanar absolvent pasionat de domeniul Productiei, o pozitie de Management Trainee in departamentul nostru de Planning este primul pas catre o cariera de succes!

Finance Management Trainee

Daca esti un tanar absolvent pasionat de domeniul financiar, o pozitie de Management Trainee in departamentul nostru de Finance este primul pas catre o cariera de succes!