Oportunități din partea celor mai dorite companii în 2020

OPORTUNITĂŢI

DIN PARTEA A 100 CELE MAI DORITE COMPANII PENTRU UN PROGRAM DE INTERNSHIP/TRAINEE/MANAGEMENT TRAINEE/ JOB ENTRY-LEVEL/STAGIU DE PRACTICĂ

În urma Studiul comportamentului Generaţiei Z pe piaţa muncii în 2020, realizat de Catalyst Solutions în perioada februarie – martie 2020, am realizat Topul companiilor în care Generaţia Z şi-ar dori cel mai mult să urmeze o astfel de oportunitate.
Topul îl puteţi regăsi în acest Career Guide, la paginile 18-19.

Am invitat companiile prezente în top să menţioneze oportunităţile dedicate studenţilor şi proaspăt absolvenţilor. Vă invităm în continuare să descoperiţi care sunt acestea, cui se adresează şi care este perioada de desfăşurare.

Compania*

Oportunități pentru studenți și proaspăt absolvenți:

Perioada de desfășurare și/sau termenul de aplicare

Adecco Romania

CEO for One Month

Mai – August 2020

Banca Transilvaniei

Fă primul pas către o carieră de succes

Până în luna Iulie 2021

BCR

Learn@BCR

Iulie – Septembrie 2020/ Octombrie – Decembrie 2020/ Martie – Mai 2021

British American Tobacco

Internship & Global Graduates

Internship: 1 Iulie – 30 Septembrie 2020

Global Graduate: Start final de vară și durează 18 luni

Carrefour Romania

C4 Yourself

Programul este deschis pe tot parcursul anului

Coca-Cola HBC România

Rise Management Trainee

2020-2022

Continental

Practică de vară, Burse private și Proiecte de diplomă/disertație

Practică de vară: Iulie – Septembrie

Bursele private: Octombrie -Iunie

Proiectele de diplomă/disertație: Martie – Iunie

DB Schenker Global Business Services

Joburi entry level

Este vorba despre joburi full-time, destinate juniorilor

Emerson

Engineering Bootcamp (două specializări: Automation & Simulation și Measurement & Monitoring)

Iulie – August 2020 (6 săptămâni prima specializare, respectiv 3 cea de-a doua)

Enel Romania

Career Lab

Perioadă nedeterminată

EY Romania

EY Express

Programele vor începe în August și Septembrie 2020

Genpact România

Pregătește-te pentru viitorul „TU” cu Genpact

2020-2021

Groupe Renault Romania

Drive Your Future

Iunie – Septembrie

ING Romania

ING International Talent Programme

Aplicările se fac până pe 15 Iunie și programul durează 18 luni

JTI Romania

JTI Internship Program

01 Iulie – 30 Septembrie 2020

LIDL Romania

Junior Buyer

Oricând pe tot parcursul anului

Michelin

Internshipurile All-Season la Michelin

Tot anul, stagii cu durate între 3 și 12 luni, program part-time sau full-time

Microsoft

Full-time opportunity for students & recent graduates: Technical Engineer

15 Mai – start aplicații, pentru aproximativ 3 luni

OMV Petrom

Integrated Graduate Development Program

Procesul de recrutarea este deschis pe tot parcursul anului și durata programului este de 36 luni.

P&G

Summer Managerial Internship

Iulie – Septembrie

Ubisoft România

Ubisoft Coding Campus

Noiembrie – Iunie

Ursus Breweries

Brew Your Future @Financial Graduate Trainee Program

2020

Vodafone Romania

DISCOVER Graduate Programme

Programul este deschis pe tot parcursul anului și durata lui este de 24 luni

*În acest listing au fost incluse doar companiile care au răspuns invitației de a fi menționate în acest material cu oportunitățile actuale. Lista poate suferi modificări sau completări.

În continuare, vă invităm să descoperiți cum răspund programele și oportunitățile de mai sus temerilor pe care le au candidații juniori atunci când caută sau aplică la un program de internship/trainee/management trainee/joburi entry-level/stagii de practică.

Adecco Romania

Programul nostru oferă tinerilor șansa de a explora în mod direct ce înseamnă să fii liderul unei companii multinaționale, printr-o lună de shadowing alături de Cluster Managerul Adecco România & Ungaria.

Banca Transilvaniei

Acces la know-how și posibilitatea angajării în cadrul celui mare grup financiar din România.

BCR

Prin programele dedicate tinerilor cream posibilitatea acestora de a intra în contact direct cu mediul de business bancar, astfel încât să poată înțelege și experimenta tipologia activităților în domeniul financiar.

British American Tobacco

Prin programul de Internship reușim să oferim opțiunea fie ca internii să intre în programul de Global Graduate (GG), fie să fie angajați pe un rol potrivit experienței acumulate. Anul trecut, din 6 interni în marketing, 5 au devenit colegii noștri ca GG, iar din cei care erau deja în programul de GG, 100% au fost angajați pe nivel de junior manager.

Carrefour Romania

Programul de internship C4 yourself este o șansa de învățare și formare pe care Carrefour o pune la dispoziția tinerilor studenți, dornici să acumuleze experiența într-un anumit domeniu pe piața muncii.

Coca-Cola HBC România

Prin programul Rise Management Trainee fiecare Trainee are parte de un mentor, acumulează informații esențiale despre business, lucrează pe proiecte cu impact și își dezvoltă abilitățile de leadership.

Continental

Unul dintre principalele beneficii oferite de Continental este programul flexibil, astfel încât puteți să începeți programul de lucru mai repede sau mai târziu, în funcție de dinamica vieții voastre.

DB Schenker Global Business Services

Oferim flexibilitate, astfel încât dacă noii colegi urmează cursurile unei facultăți sau sunt înscriși la un program de masterat, se pot concentra și pe studii, în paralel. Pachetul nostru salarial este cuprinzător, format din salariu aliniat cu piața de profil, bonusuri de performanță și numeroase beneficii extra.

Emerson

Suntem susținători și promotori ai educației STEM (Science, Technology, Engineering & Math), iar bootcamp-ul nostru este o invitație deschisă adresată viitorilor ingineri care doresc să contibuie la dezvoltarea de soluții tehnologice pentru aplicații și industrii esențiale ce susțin stilul nostru de viață.

Enel Romania

Scopul programului Career Lab este de a le oferi colegilor la început de drum o experiență de dezvoltare, într-un stil bazat pe tehnici de coaching, astfel încât aceștia să își definească un plan de dezvoltare pentru job-ul actual sau pentru pașii pe care doresc să îi urmeze în carieră în perioada următoare.

Genpact România

În cadrul companiei este promovată învățarea continuă, iar angajaților li se oferă oportunități multiple de dezvoltare. Ei sunt încurajați să rămână curioși și flexibili, să experimenteze idei și proiecte noi, să se reinventeze și mai ales să vină cu plăcere la muncă în fiecare zi. Genpact oferă și programe dedicate absolvenților, acces la învățare și perfecționare prin tehnologii noi, accesibile de oriunde și oricând.

Groupe Renault Romania

Să fii stagiar Groupe Renault România înseamnă să beneficiezi de îndrumarea unui tutore, de o bursă lunară progresivă în valoare de 1.400 lei și de posibilitatea realizării lucrării de licență și/sau echivalării orelor de practică. De asemenea, vei avea acces la cele mai noi informații din industria auto, la un mediu de lucru multicultural, la spații de dezvoltare precum Creative Lab, acces la platforma de cursuri online, dar și program flexibil.

JTI Romania

Pe durata întregului program veți avea o listă de responsabilități bine definită precum și un coordinator senior alocat care vă va ghida activitatea. Veți beneficia de contract de munca, salariu lunar, beneficii (asigurare medicală, asigurare de viață, cantină), zile de vacanță și acces la programele de wellbeing ale companiei.

Michelin

Prin Internshipurile All-Season la Michelin, poți face primul pas către cariera pe care ți-o dorești, într-o echipă care îți acordă încredere și te susține să-ți atingi potențialul! Internshipurile All-Season îți oferă flexibilitatea de care ai nevoie: diverse domenii, program parțial sau full-time, sesiuni multiple de-a lungul anului, cu durate variate (de la 3 la 12 luni).

Microsoft

Rolul de Inginer de Suport se adresează studenților și recent absolvenților pasionați de tehnologie, având dorința de a investi în educația și dezvoltarea acestora, spre a deveni experții tehnici care vor rezolva probleme complexe, reale ale clienților Microsoft.

P&G

Nevoile pe care P&G le adresează cel mai bine sunt următoarele: Leadership Opportunities, Professional Training & Development dar și Flexible Working Condition.

Vodafone Romania

Ți-am pregătit 24 luni de învățare accelerată în 3 zone de interes diferite, alături de profesioniști din fiecare domeniu, timp în care ne vom bucura alături de tine pentru prezența și contribuția ta zilnică la viitorul Technologiei și îți vom pune la dispoziție tot ce ai nevoie pentru a prelua ulterior roluri strategice în companie.

Ubisoft România

Acest program internațional de învățare accelerată are o durată de șase luni și se află în prezent la cea de-a doua ediție, iar curricula este dezvoltată de experții în programare online de la Ubisoft. Participantii au un program de lucru full-time, primesc o bursa lunară, având totodată acces la beneficiile oferite angajaților companiei.

Lidl România

Programul Junior Buyer reprezintă o experiență de learning în cadrul departamentului de achiziții, cu expunere în zona de analiză de piață și negociere. Te vei bucura de suportul colegilor și te vei implica în activitățile specifice categoriei de marfă pe care o vei gestiona. Deși programul este gândit pe o perioadă contractuală de 12 luni, ne dorim să ni te alături ulterior pe o perioadă nedeterminată, în situația în care programul se va dovedi a fi un succes pentru tine. Ne vom asigura că ai tot contextul pentru a învăța și a te dezvolta, la care se adaugă un pachet salarial atractiv și beneficii pe măsură.

OMV Petrom

În ciuda contextului actual dificil, recunoașterea și dezvoltarea tinerelor talente rămân o prioritate pentru OMV Petrom. Tocmai de aceea, am decis să continuăm programul IGD (Integrated Graduate Development) adresat proaspeților absolvenți din domeniile de Inginerie & Petrol și Gaze. Cei 500 de tineri care au făcut parte până acum din program, au avut oportunitatea ca în perioada de juniorat să fie îndrumați de un mentor sau de un coleg cu experiență și să urmeze cursuri de specialitate în Viena, unde se află sediul central OMV. Programul facilitează aplicarea imediată a expertizei teoretice dobândite de tineri de-a lungul studiilor universitare în mediul de business, având responsabilități clar definite încă din prima zi. Prin participarea la programul IGD, vei avea posibilitatea să explorezi un mediu de lucru divers și international și să experimentezi o aventură profesională într-o industrie în continuă mișcare.

Citește noua ediție a Career Guide aici!