Peste 240 de programe de Internship&Trainee in luna februarie pe Hipo.ro

Internship&Trainee Marathon, primul proiect național care își propune să promoveze programele de internship și trainee către studenții și absolvenții din toate centrele universitare din Romania, revine cu o nouă ediție în perioada februarie – mai 2019. În prezent, pe site-ul de carieră Hipo.ro sunt active 240 programe de internship, trainee, graduates și stagii de practică special gândite pentru studenții, proaspăt absolvenții și tinerii ce își doresc să pună în practică informațiile dobândite în timpul facultății. Oportunitățile de carieră pentru tineri sunt oferite de companii renumite, cum ar fi: Cofco International, E.ON Romania, HeidelbergCement Romania, Jacobs Douwe Egberts, JTI Romania, Philip Morris International, ING Romania si Vodafone Romania.

programe de internship, trainee, graduates și stagii de practică special gândite pentru studenții, proaspăt absolvenții și tinerii ce își doresc să pună în practică informațiile dobândite în timpul facultății. Oportunitățile de carieră pentru tineri sunt oferite de companii renumite, cum ar fi: Cofco International, E.ON Romania, HeidelbergCement Romania, Jacobs Douwe Egberts, JTI Romania, Philip Morris International, ING Romania si Vodafone Romania.

Proiectul este susținut de o parte dintre cele mai importante universități din marile centre universitare din România, printre care: București, Bacău, Constanța, Galați, Cluj-Napoca, Pitești, Târgu-Mureș și Timișoara. De asemenea, printre susținătorii proiectului se numără și asociații studențești din Iași și din Alba-Iulia.

În anul precedent, proiectul s-a bucurat de vizita a peste 80% dintre studenti, pe secțiunea dedicata proiectului. Pe parcursul ediției din anul 2018, tinerii s-au bucurat de peste 1200 de programe de internship, trainee, graduates și stagii de practică in domenii variate precum: IT, Marketing, Vânzări, Juridic, Producție, Resurse Umane, Contabilitate, Administrativ, Inginerie, Producție, Achiziții și Logistică, etc .Printre companiile care au ales să se alăture proiectului anul trecut se numară: Cofco International, E.ON România, HeidelbergCement România, Jacobs Douwe Egberts, JTI România, Philip Morris International, ING România și Vodafone România.

Internship&Trainee Marathon 2019 poate fi accesat de către orice candidat care deține un cont si un CV pe portalul de carieră www.hipo.ro. Aceștia vor găsi în perioada februarie – mai 2019 programe de internship și trainee la nivel național disponibile în cadrul companiilor ce s-au înscris în Marathon și nu numai.

Din ce în ce mai mulți angajatori din marile orașe, și nu numai, au început să dezvolte oportunități și programe special gândite să răspundă nevoilor tinerilor studenți și absolvenți. Companiile care au deschise astfel de programe și doresc să se implice în dezvoltarea profesională a tinerilor, ne pot contacta la adresa de e-mail: angajatori@catalyst.ro.