Peste 30 de programe de internship la Angajatori de TOP

Saptamana viitoare incepe targul de joburi Angajatori de TOPPe 12-13 aprilie te asteptam la Sala Palatului din Bucuresti

Editia cu numarul 14 Angajatori de TOP va avea loc in perioada 12-13 aprilie si le ofera vizitatorilor oportunitatea de a aplica la 3200 de pozitii deschise. Topul domeniilor reprezentate in functie de numarul companiilor prezente latargul de joburi sunt: IT, FMCG, Audit&Consultanta, Inginerie, BPO, financiar-bancar.

In cadrul evenimentului de cariera Angajatori de TOP, tinerii vor putea aplica la peste 30 programe de internship & trainee. Printre companiile care isi lanseaza astfel de programe in cadrul evenimentului sunt:

Companie Denumirea programului de internship Domeniu
Bitdefender Stagii pe bune@Bitdefender IT Software
BRD-Groupe Société Générale Traineeship@BRD Banking
Coca-Cola HBC Destination: management Finance, Logistics, Marketing, Production, Sales
DB Schenker Learning by Doing Logistics, Transport
Endava Internship Programme – Endava IT
Ernst&Young Start at a higher level 2013 Economic, IT, Legal
Young Tax Professional of the Year Banking
Freescale Semiconductor Program de Internship IT Software
Genpact Gateway Trainee Program in Genpact Finance, Accounting
Intel Romania Intel Internship programe IT
JTI România JTI Internship Program EHS, Finance, Human Resourses, Logistics – Planning, Marketing, Production – Engineering, Sales, Trade Marketing, Quality
L’Oréal  România Internship Program Marketing
McDonald`s Romania Management Trainee Food
Microsoft Romania Internship Program@Microsoft IT
Misys Misys Development Bootcamp IT
PepsiCo Butterfly Effect Internship Finance, Human resources, IT, Marketing, Operations, Sales
ProCredit Bank Programul Young Bankers Banking
Procter & Gamble P&G Internship Program Engineering, Finance, Logistics, Human resources, Marketing, Sales
Renault România Drive your Future 2013 Engineering, Manufacturing
Romtelecom Romtelecom Trainee Human resources, IT,  Marketing, Operations, Product Management
TeamNet International TeamNet Open IT Software
Unilever România Unilever Future Leaders Programme 2013 Marketing,Research and development, Finance,IT, Supply chain,Customer development, Human resources
IXIA Network your knowledge@IXIA IT
KPMG KPMG Internship Program. Audit, Tax, Advisory
IBM IBM Internship Program IT

 

Conform unui studiu realizat de Catalyst Solutions in perioada februarie – martie referitor la programele de internship & trainee oferite studentilor, masteranzilor dar si proaspat absolventilor, 93% dintre companii au raspuns ca obiectivul unui astfel de program este de a selecta cei mai buni candidati juniori pentru a-i forma si pastra in companie.

“Lansat in vara anului 2008, programul de internship oferit de JTI Romania a crescut de la cinci participanti in 2008,  la 18 in 2009, pana la 31 de interni in 2012. In 2013, vom oferi 31 de internship-uri in aproape toate departamentele companiei, inclusiv pentru studentii cu profil tehnic,  in fabrica JTI din Bucuresti. Credem ca sustinand si integrand tineri talentati si performanti in echipa noastra, evoluam impreuna. Energia, entuziasmul si deschiderea tinerei generatii, impreuna cu experienta si profesionalismul angajatilor JTI, dar si climatul care incurajeaza dezvoltarea oamenilor, reprezinta motorul evolutiei fiecaruia dintre noi, atat pe plan profesional, cat si personal” a declarat Monica Vijeu, Director Resurse Umane, JTI Romania, Moldova si Bulgaria.

“Endava este un angajator foarte activ în domeniul IT, iar în 2012 ne-am dublat numărul de angajați în România la peste 660. La începutul lunii martie am demarat în sediul nostru din București programul de angajare pentru absolvenți  unde avem 10 participanți, care vor trece initial printr-un training intensiv de 2 luni, iar ulterior vor fi implicati in proiecte comerciale și simultan vor beneficia de coaching din partea colegilor noștri cu experiență. De la începutul programului, absolvenţii din acest program au contracte de muncă pe perioadă nedeterminată. De asemenea, în luna iunie vom demara programul de practică pentru studenti, un program full-time platit care se adreseaza studentilor la facultatile de profil IT  si pentru care avem 15 locuri” a declarat Alexandra Covaci, Head of Talent Management and Recruitment, Endava.

“Anul acesta, cu ajutorul evenimentului “Angajatori de Top”, suntem convinsi  ca vom atrage din nou  tineri talentati, dedicati si ambitiosi. Noua campanie de recrutare “Start at a higher level” isi propune descoperirea a  50 de absolventi cu profil economic, tehnic, matematic si juridic, dornici sa inceapa o cariera de succes in audit si consultanta. Ernst & Young are deschise aceste oportunitati in sediile din Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara” a declarat Raluca Ardeleanu, Recruitment  Specialist, Ernst & Young.

Totodata, in cadrul targului de cariera Angajatori de TOP, candidatii pot participa la 25 conferinte si workshop-uri unde vor avea oportunitatea de a interactiona cu angajatori precum: Microsoft, IXIA, HP, Genpact,  IBM, Oracle, Accenture, Computer Generated Solutions, Philip Morris, 1&1 Internet Development, P&G, Romtelecom, JTI, PepsiCo, DB Schenker, ING Asigurari de Viata, BearingPoint, Orange Romania, KPMG, Deloitte, Bitdefender, McDonald’s România,  Asseco SEE, Ernst&Young, BRD – Groupe Société Générale, Nestlé România.

Noutatea evenimentului cu numarul 14 Angajatori de TOP o reprezinta lansarea editiei vituale in perioada 24 -27 aprilie. Pornind de la editia fizica a evenimentului am creat o platforma online care va oferi vizitatorilor oportunitatea de a interactiuna direct cu reprezentantii companiilor si de a afla mai multe informatii despre joburile pentru care pot aplica. Targul de cariera va avea loc la nivel national si le ofera candidatilor din toata tara sansa sa viziteze evenimentul Angajatori de TOP.

Pentru a-si creste sansele de a obtine unul dintre joburile disponibile la targul de joburi Angajatori de TOP, le recomandam candidatiilor sa se informeze despre companiile participante pe www.hipo.ro, sa se inscrie la workshop-uri de cariera si conferintele tematice unde vor primi informatii utile despre dezvoltarea lor profesionala.

Accesul publicului va fi permis vineri 12 aprilie, in intervalul 10:00 – 18:00 si sambata 13 aprilie, in intervalul 10:00 – 17:00, la Sala Palatului, Bucuresti.

targul de joburi Angajatori de TOP este sustinut de partenerii media: RadioZU, CHIP Computers, Cariere, 24FUN, 9am, WebDigital, Agora, Balaur.ro, Wall-street, Business24, Comunicatedepresa.ro, T&T Tehnica si Tehnologie, IQads, HotNews, Romania Libera, Catalog Cursuri, Curierul National, Spectacular, DoingBusiness.ro, PlayTech.ro, PCWorld, Computer World, BESTEngineer, Profit360.ro, Metropotam, RegieLive, IT Trends, Educativa, Elevate, HR Manager, IT Channel, Portal HR, Today Software Magazine, Mobzine.ro, Studentul.info, Start UB, Studentie, Joobs.ro si Ziare.com.

Despre Catalyst Solutions

 

Angajatori de TOP este organizat de Catalyst Solutions, companie specializata in dezvoltarea de solutii de employer branding. Catalyst Solutions sustine companiile in construirea unui brand de angajator puternic pentru candidati talentati care sa contribuie la cresterea organizatiilor lor. Printre solutiile aplicate pentru identificarea si selectia tinerilor cu potential se numara: proiectul Career Innovation Week, Consulting Days si Top Talents Romania, publicatiile anuale „Ghidul Angajatorilor” precum si portalul de cariera www.hipo.ro

 

 

 

Lasă un răspuns