Programe de internship noiembrie 2014

Dupa cele 3 editii fizice ale celui mai mare targ de joburi, incepand de astazi si pana pe 16 noiembrie, candidatii pot aplica la peste 3000 de oportunitati de cariera, oferite de cele 90 de companii participante la Angajatori de TOP Virtual.  Joburile deschise de companii sunt la nivel national, adresate candidatilor, indiferent de nivelul de experienta. Pentru a putea participa la Angajatori de TOP virtual, candidatii trebuie sa isi creeze un cont si un CV pe site-ul www.hipo.ro. Dupa logarea pe www.hipo.ro vor putea accesa platforma 3D a evenimentului Angajatori de TOP. Joburile deschise de companii vor fi actualizate permanent pana vineri, 16 noiembrie.

Prin intermediul webinarilor, ai posibilitatea sa discuti live cu reprezentanti ai EY Romania si L’Oreal si sa primeasti raspunsuri la intrebarile pe care le ai despre programele dezvoltate de aceste companii special pentru studenti si absolventi.  Daca vrei sa afli mai multe despre pozitiile deschise de EY Romania si L’Oreal Romania, oportunitatile de dezvoltare si cum poate evolua cariera lor in cadrul companiei respective pot participa la sesiuni de discutii live:

–          Marti, 11 noiembrie – L’Oréal Romania.  Afla mai multe despre ce presupune o cariera in industria Beauty alaturi de L’Oreal dar si detalii despre programele dezvoltate de companie pentru studenti si absolventi: competitii, programe de internshi si programe de trainee. Click aici pentru a te inscrie la webinarul L’Oreal.

–          Joi, 13 noiembrie – EY Romania. Afla mai multe despre career path-ul candidatilor care se alatura echipei ET in Romania dar si despre programele de internship lansate in aceasta toamna de EY Romania:

Internship Audit EY Romania – Timisoara Office
Internship Audit EY Romania – Cluj Office
Intern Transaction Advisory Services EY Romania
Intern Audit EY Romania – Bucharest Office
Intern Audit EY Romania – Iasi Office
Junior IT Advisory EY Romania – Bucharest office

 Click aici penru a te inscrie la webinarul EY Romania.

Inscrierea pentru aceste sesiuni cu reprezentantii companiilor este gratuita, in baza inscrierii pe www.hipo.ro

De ce este important sa participi la un astfel de targ de joburi onlinePentru candidati un eveniment de recrutare care se desfasoara online, reprezinta o modalitate prin care se pot familiariza cu noile instrumente folosite de angajatori in selectia candidatilor. De exemplu, in cadrul evenimentului virtual, companiile pot sustine sesiuni de discutii live (webinarii). Pe intelesul tuturor, webinar-ul este un seminar online, o prezentare interactiva sustinuta de un specialist in recrutare pentru un grup de persoane conectate la internet din locatii diferite. Modalitatea de participare este facila orcui detine un calculator/laptop si conectiune la internet singura conditie fiind aceea ca trebuie sa se preinscrie si sa fie prezent online, la ora stabilita.

Alte companii care recruteaza juniori la Angajatori de TOP Virtual:

  1. Internship@BRD: un program de internship dezvoltat de BRD – Groupe Societe Generale care iti ofera ocazia sa lucrezi in front office, back office, comunicare, marketing si operatiuni bancare in Bucuresti, Iasi, Timisoara si Cluj-Napoca.
  2. Audit Internship – KPMG Business School
  3. HR Internship, Regional Recruitment Team – Misys Banking Systems

  4. Vezi aici lista completa a companiilor si pozitiile pentru care recruteaza intre 3 si 16 noiembrie.

Angajatorii care au confirmat prezenta la aceasta editie Angajatori de TOP Virtual isi desfasoara activitatea in domenii precum: IT&C, outsourcing, FMCG, financiar-bancar, inginerie, farma, consultanta, si asigurari.  Cateva dintre companiile care participa la evenimentul online sunt:Bitdefender, Groupama Asigurari, McDonald`s Romania, BearingPoint Romania, eMAG, Temenos Romania, UniCredit Business Integrated Solutions, BCR, TELUS International Europe, Cameron Romania, Alcatel-Lucent, Zoppas Industries Romania, Microsoft, Xerox, Misys Banking Systems, VALEO LIGHTING INJECTION, Ubisoft Romania, Thales Systems, P&G, Visma Software, Atos IT, Yazaki Component Technology, Genpact, Vodafone Shared Services Romania, Oracle, BRD – Groupe Societe Generale, Societe Generale European Business Services, HP, British American Shared Services Europe, Telekom Romania, L’Oreal Romania, Schneider Electric, EY Romania, SCC SERVICES ROMANIA, SWISSCAPS Romania, Deutsche Bank Technology Centre, Accenture.

Accesul la Angajatori de TOP Virtual este posibil 24h din 24h pana dumnica, 16 noiembrie, pe www.hipo.ro