Programe de Internship & Trainee platite

Ai noroc!  Internship & Trainee Marathon iti aduce cele mai tari programe de internship in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Cluj, Ploiesti si alte cateva zeci de orase. Aici gasesti lista programelor de internship, a programelor de trainee dar si joburile entry level.

Companii mari ca Pfizer, Rompetrol, Microsoft, Oracle, IBM, Hilti, L’Oreal, Vodafone, P&G, eMAG, GSK, EY Romania, KPMG, Deloitte, ING Bank … cauta pe Hipo.ro tineri cu potential ca tine.

Inclusiv echipa Catalyst recruteaza si ti-am pregatit un scurt articol cu 10 motive pentru care sa te alaturi echipei Catalyst Solutions 😉

Orice sport implica si antrenament si pentru a ne asigura ca esti in forma maxima ti-am pregatit un ghid de cariera: Ghidul Angajatorilor Internship & Trainee 2017 in care care poti citi:

  • 10 mituri ale programelor de internship si trainee
  • Cum te ajuta experienta unui internship la primul tau job?
  • 10 lucruri pe care sa nu le faci in cadrul programului de internship

Inainte sa iei decizia de a aplica pentru una dintre pozitiile deschise de companii, iti recomandam sa te documentezi cu privire la industria in care activeaza compania respectiva. Astfel vei intelege mai bine la ce anume trebuie sa te astepti si vei putea alege industria care se potriveste cel mai bine cunostintelor si dorintelor tale.

Am intrebat mai multi reprezentanti care lucreaza in industrii precum Telecom, FMCG, Automotive, Inginerie, Energie&Petrol si Servicii externalizate. Afla care sunt parerile acestora descarcand Ghidul Angajatorilor.