Programul de Internship Orange First Step

Orange First Step

Cariera ta poate începe aici!

Vino să faci practică în echipa noastră, prin programul de internship Orange First Step. Acesta este dedicat studenţilor şi masteranzilor din toată ţara care vor să facă practică într-unul din departamentele noastre.
de ce să faci practică la Orange:

  • descoperi cât mai multe despre brandul şi valorile Orange
  • îţi exersezi abilităţile practice în departamentul unde vrei sa îţi începi cariera
  • înveţi direct de la profesionişti cum să interacţionezi cu clienţii
  • primeşti feedback de la echipa cu care lucrezi şi sfaturi folositoare pentru dezvoltarea profesională

Pe lângă componenta practică a programului, vei participa şi la cursuri şi workshopuri pentru dezvoltarea ta profesională (Brandul Orange, Workshop de carieră şi Personal Brand).

Perioada înscrierilor va fi următoarea:

perioadă înscriere perioadă interviuri perioadă desfăşurare practică
22 februarie – 4 martie 4 martie – 18 martie 4 aprilie – 4 mai

În toate sesiunile desfăşurate până acum, au participat peste 800 de studenţi din toată ţara. Detalii privind sesiunile disponibile si condiţiile de participare le găseşti pe pagina de înscriere de pe www.hipo.ro

Ți-ar plăcea să reprezinţi brandul şi valorile Orange în unul din Shop-urile noastre? Să identifici nevoile clientului şi să te implici activ în promovarea produselor şi serviciilor noastre pentru actualii sau potenţialii clienţi ?

Vino să îi întâmpini pe clienţii noştri, să îţi testezi abilităţile de comunicare şi relaţionare cu clienţii şi apoi decizi dacă o carieră în vânzări este potrivită pentru tine.