Relationship Manager Trainee la Libra Internet Bank in Bucuresti

Daca esti pasionat de vanzari si vrei sa iti construiesti o cariera in domeniul bancar, aplica la programul Relationship Manager Trainee – Academia de Banking de la Libra Internet Bank.

Scurta descriere a companiei

Ai drept calitati spiritul dinamic, perseverenta si entuziasm? Iti doresti o cariera de succes in mediul financiar-bancar?

Libra Internet Bank iti ofera oportunitati profesionale si tot suportul de care ai nevoie pentru a-ti construi cariera pas cu pas, trecand prin pozitii specifice unei institutii bancare.

Iti oferim un mediu de lucru provocator, modern si orientat catre rezultate. Suntem organizatia care sustine tinerii exceptionali, ambitiosi, care doresc sa-si contureze un brand profesional si sa-si dezvolte cariera indrumati de specialistii bancii.

Suntem o echipa tanara si dinamica. Vei gasi adevarati profesionisti, oameni cu experienta, comunicativi si proactivi care apreciaza performanta. Entuziasmul si energia acestora iti vor oferi o atmosfera de lucru placuta si colegiala.

Te asteptam alaturi de echipa noastra!

Cerinte

Candidatul ideal:
– Proaspat absolventi de studii superioare sau masteranzi al unei facultati de profil economic;
– Tineri ambitiosi si dinamici, pasionati de vanzari, interesati de construirea unei cariere in domeniul financiar-bancar.

Responsabilitati

Descrierea postului:
Academia de Banking este un program de training intensiv special conceput de Libra Internet Bank pentru tinerii care vor deveni Manageri de Relatii cu Clientii.

Timp de o luna vei invata, de la cei mai buni traineri, ce presupun vanzarile in domeniul bancar, adica:
– Inveti tehnicile de vanzare care te ajuta sa comunici cu clientii si sa devii un foarte bun negociator, astfel incat sa iti asiguri rapid succesul profesional;
– Inveti sa promovezi si sa vinzi produsele bancii clientilor corporate /professionals (profesii liberale);
– Te specializezi in analiza economico-financiara a companiilor;
– Inveti sa contribui la dezvoltarea afacerii potentialilor clienti ai bancii prin acordarea de solutii financiare potrivite afacerii lor.

Alte informatii

Beneficii:
– Daca esti o persoana orientata spre rezultate si dezvoltare profesionala, atunci esti persoana potrivita sa aplici la Academia de Banking din Libra Internet Bank!
– La finalul perioadei de training poti obtine un job full-time pe perioada determinata (1 an cu posibilitate reala de prelungire), in cadrul unei sucursale Libra Internet Bank.
– In Libra Internet Bank, anual, cei mai buni angajati pe pozitia de Manager de Relatii cu Clientii au sansa de a fi promovati in functia de Director de Sucursala!
– Pe parcursul perioadei de training din Academie esti remunerat, pentru activitatea corespunzatoare unui job full-time.

Inscrie-te la Academia de banking  si devolta-ti cariera in domeniul bancar!

Pe Hipo.ro gasesti mai multe programe de Management Trainee.