STAGIU DE PRACTICA – LIBRA INTERNET BANK 2014

Stagiu de practica 2014 – Libra Internet Bank

Angajator
Libra Internet Bank SA

 

Domeniu Banci

Internship

Vanzari

Tip job Practica
Nivel job: Student/Absolvent
Orase in Bucuresti, dar si in tara

 Scurta descriere a companiei

LIBRA INTERNET BANK a fost înfiintata in 1996, devenind operationala in 1997, iar din mai 2003 a devenit membra a grupului american de investitii New Century Holdings (NCH). NCH, unul dintre cei mai importanti investitori straini din Romania, are investitii de peste 3 miliarde de dolari in Europa Centrala si de Est din care peste 300 milioane de dolari au fost investiti in Romania. Acest grup si-a dezvoltat o puternica prezenta in tara noastra inca din 1993, implicandu-se in dezvoltarea mai multor domenii importante ale economiei romanesti: industria electrotehnica, panificatie, industria materialelor de constructii, servicii financiar-bancare, servicii financiare de capital, proprietati imobiliare, fiind actionar majoritar la multe companii din aceste domenii.

LIBRA INTERNET BANK si-a stabilit obiectivul de a deveni „partenerul financiar al sectorului medical”, lansand in primavara anului 2004 un pachet de servicii financiare dedicate in exclusivitate medicilor si membrilor familiilor lor, tehnicienilor si asistentilor medicali, companiilor din acest domeniu, spitalelor si clinicilor private, cabinetelor medicale.

Ca urmare a rezultatelor bune si a experientei dobandite in sectorul medical, LIBRA INTERNET BANK si-a diversificat oferta, furnizand acum produse bancare dedicate mai multor segmente de profesii liberale: medici, farmacisti, veterinari, juristi, contabili, arhitecti, psihologi si consultanti fiscali, dar si intreprinderilor mici si mijlocii.LIBRA INTERNET BANK isi dezvolta totodata portofoliul de clienti pe segmentul retail, pentru care implementeaza produse si servicii dedicate.

In prezent, LIBRA INTERNET BANK si-a asumat misiunea de a fi un partener financiar de încredere pentru fiecare dintre clientii sai – specialistii profesiilor liberale, IMM si persoane fizice. Pastrand focusul pe nisa profesiilor liberale, LIBRA INTERNET BANK se adapteaza cu rapiditate contextului actual dar si ritmului si cerintelor clientilor, oferind servicii virtuale competitive, care depasesc sfera serviciilor clasice disponibile in prezent in mediul bancar.

Descrierea postului:

Te caracterizeaza spiritul dinamic, ambitia si entuziasmul?
Atunci incepe cu un stagiu de practica in Libra Internet Bank!

Responsabilitati

Vei avea ocazia de a participa la activitatile Sucursalelor Libra Internet Bank, atat in Bucuresti, cat si din tara, atat pe operatiuni, cat si pe Corporate, Professionals si Retail.

Stagiul de practica dureaza minim o luna, timp in care vei participa la diverse activitati cu un program flexibil, agreat impreuna cu reprezentantii nostri.

Click aici pentru a aplica!

Lasă un răspuns