Unilever Future Leaders Programme – Bucuresti

Unilever

Mai ai numai cateva zile pana cand poti aplica la programul Unilever Future Leaders Programme, programul de traineeship adresat absolventilor pasionati de marketing, vanzari, finante sau supply chain.

Daca vrei sa devii un manager intr-una dintre cele mai mari companii din lume, fii pregatit sa explorezi 3 ani de functiuni, categorii si tari diferite in cadrul Unilever – trei ani in care fiecare zi te va invata ceva nou si nu te vei lasa sa te plictisesti. Vor fi trei ani de dezvoltare a competentelor de leadership, lucru in echipa si gandire critica, pe langa cele specifice jobului, intr-o cultura deschisa si performanta.

Vei experimenta dinamismul companiei inca din procesul de selectie: un test online, un interviu telefonic si apoi un assessment center in Varsovia.

Daca te consideri creativ, entuziast, esti increzator in abilitatile proprii si esti hotarat sa pui interesele clientilor pe primul plan, nu mai astepta! Poti aplica pana la sfarsitul lunii!

In pachetul de recompensare, alaturi de un salariu motivant, vei avea parte de bonusuri bazate pe performanta ta, asigurare medicala, acces la sali de sport si nu numai.

uni

Mai multe informatii poti gasi accesand acest link.

Unilever Future Leaders Programme SALES – Management Trainee
Unilever Future Leaders Programme SUPPLY CHAIN – Management Trainee
Unilever Future Leaders Programme FINANCE – Management Trainee
Unilever Future Leaders Programme MARKETING – Management Trainee