Vino și tu în cea mai cool școală de retail cu Lidl Start!

Ești interesat să iți începi cariera în Logistică sau Sales? Aplica acum la unul din cele cinci programe de internship pentru Logistică, sau programul de Sales Trainee, oferite de Lidl.

 

Traineeship Sales

Bucură-te de o carieră surprinzătoare la Lidl!


Alătură-te internshipului plătit Lidl Start pentru o perioadă de 12 luni și descoperă lumea retailului și a vânzărilor!

Dacă ești student sau masterand, te pasionează domeniul vânzărilor și vrei să te implici în tot procesul de vânzare din cadrul unui magazin Lidl, atunci e timpul să apeși butonul „START” către o carieră de succes în echipa Lidl. Vei avea parte de un plan de școlarizare personalizat și un trainer dedicat, un salariu motivant, tichete de masă și tichete cadou pentru diferite ocazii. 

Aplică pe Hipo.ro: Trainee Sales Timisoara

 

 

Internship Logistică

Fă primul pas înspre o carieră de succes cu Lidl!

 

În cadrul programului de internship Lidl Start, vei avea ocazie să te implici activ în toate activitățile din Centrul Logistic Lidl timp de 6 luni. Fie că ești student, masterand sau proaspăr absolvent, ți-am pregătit un plan de școlarizare personalizat și un trainer dedicat, o echipă întreagă gata să te sprijine și încurajeze în toate demersurile pe care ți le propui, un salariu motivant, tichete de masă și tichete cadou pentru diferite ocazii.

 


Aplică pe Hipo.ro și ai șansa să faci performanță în retail:

 

Nu rata șansa să faci parte din cea mai cool echipă! Aplică acum pe Hipo.ro și dă start carierei tale alături de Lidl! #LidlSTART