Bosch vine către tine cu o propunere de job în fabrica din Jucu

Vara aceasta poate fi acel moment important din cariera ta. De ce?

Pentru că programul pregătit de Bosch vine către tine cu o propunere de job în fabrica Bosch din Jucu.

Ai oportunitatea să te alături echipei din fabrica Bosch Cluj dedicată industrei automotive și să experimentezi industria automotive în practică directă.

Evenimentul este dedicat atât studenților din toți anii universitari, cât și celor care caută o nouă experiență pentru acesta vară.

Vino pe 20 iunie la Ziua de recrutare și vei avea ocazia să afli mai multe despre compania Bosch, despre beneficiile oferite și să susţii un interviu pe loc.

Unitatea de productie Bosch utilizeaza cele mai noi echipamente si infrastructura/standarde IT pentru productie sub forma MES (Manufacturing Execution System ), care conecteaza si controleaza toate centrele de lucru pentru a oferi o trasabilitate de 100% a produselor, pornind de la prima etapa de productie din zona SMT (Surface Mounting Technology) pana in etapa finala, zona de ambalare,care include inregistrarea automata in sistemul ERP (SAP)).

Acest nou mediu de lucru cu o baza de date conectata in timp real la liniile de productie stimuleaza proiecte noi, cum ar fi monitorizarea procesului SPI (Single Pin Insertion), proces ce realizeaza insertia pinilor; noua infrastructura IT construita pe tehnologia Hadoop Big Data Analytic Value Stream Cloud,.Aceasta este dezvoltata in colaborare cu filiala locala a centrului de servicii de analiza de date pentru divizia Automotive Electronics a Bosch, si permite printre altele o vizualizare in timp real a tuturor parametrilor relevanti ai procesului.

Înscrie-te la numărul de telefon 0799 099 090 până în data de 19 Iunie, fă primul pas spre cariera ta de succes!

*La înscriere vei afla ora la care trebuie să vii la sediul Bosch din clădirea The Office (Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 77, Cluj-Napoca).